Shop
Ultimele 100 de articole

Diversificarea: reguli pe care sa nu le incalci – ce spune specialistul

02 august 2017, , Vizualizări: 854
diversificare bebelusi - sfatulparintilor.ro - foter_com
Diversificarea alimentatiei constituie intotdeauna o perioada plina de intrebari pentru proaspetii parinti, mai ales cu privire la greșelile ce trebuie evitate. Din acest motiv, Qbebe a apelat la un specialist care a formulat nu mai putin de cincisprezece reguli pe care nu trebuie sa le incalci in ceea ce privește diversificarea bebelușului.
Urmatorul articol a fost realizat prin amabilitatea doamnei doctor Alina Antohe, medic pediatru Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu” București, consultant nutritie pediatrica Med Consult & Care, www.alinaantohe.wordpress.com, alinaantohe@yahoo.com:
Copiii depind de noi, de parinti, inca din prima zi de viata, astfel este responsabilitatea noastra sa fim bine informati pentru a le putea oferi tot ce le este necesar fara a-i priva sau a greși in ceea ce ii privește. Dincolo de afectiunea pe care le-o purtam și educatia ce vrem sa o primeasca, alimentatia joaca și ea un rol important in dezvoltarea optima a copiilor noștri, cu atat mai mult cu cat bebelușul are nevoie de hrana inca din prima zi de viata. Alimentul ideal nu poate fi altul decat laptele matern care dincolo de valoarea și biodisponibilitatea nutritiva ii ofera copilului atat factorii imunologici, dar mai ales atașamentul fata de una dintre cele mai importante fiinte din viata lui, mama.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu