Shop
Ultimele 100 de articole

De la ce vârstă îi poți da pește bebelușului?

12 iunie 2019, , Vizualizări:

Peștele este unul dintre cele mai valoroase alimente din punct de vedere nutritiv, atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Pentru a le asigura copiilor o dezvoltare optimă, experții recomandă ca peștele să fie introdus în alimentația lor de la o vârstă fragedă. Așa cum veți afla și din articolul de mai jos, este indicat să le oferim bebelușilor pește până când ating vârsta de 1 an. Să aflăm ce pești sunt ideali pentru bebelușii noștri și cum este mai bine să-i preparăm, astfel încât aceștia să beneficieze din plin de nutrienți și să accepte mai ușor gustul de pește.

» Când poți începe să-i dai pește bebelușului
» De ce peștele este benefic pentru bebeluș
» Cum să procedezi când vei introduce peștele în alimentația bebelușului
» Cum să prepari peștele pentru bebeluș

Când poți începe să-i dai pește bebelușului

O vârstă exactă de la care ai putea să-i oferi pește bebelușului nu este menționată cu precizie de către experți, dar având în vedere studiile efectuate în ultimii ani se poate spune că acest aliment poate fi introdus în alimentația micuțului odată cu alte alimente solide .

Unul dintre cele mai cunoscute studii în domeniu este cel din 2008, în care se menționează faptul că amânarea momentului în care să i se dea bebelușului hrană solidă nu va preveni neapărat apariția unor alergii alimentare. Cu alte cuvinte, cercetătorii spun că „Nu pot fi aduse dovezi clare ale faptului că amânarea momentului în care bebelușului i se va da hrană solidă îl va scuti pe acesta de alergii alimentare, indiferent dacă acesta este hrănit cu lapte matern sau cu lapte praf.

Citește continuarea pe Qbebe: http://bit.ly/2IxCoPI

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax