Top 10 sporturi care construiesc un caracter puternic - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Top 10 sporturi care construiesc un caracter puternic

Sfatulparintilor » Adolescenți » Sănătate adolescenti » Top 10 sporturi care construiesc un caracter puternic
caracter puternic
Este adevarat ca unele sporturi pot construi un caracter puternic? Și daca da, care anume sunt acestea? La aceasta intrebare va raspundem noi, alaturi de informatii legate de corelatia care exista intre un caracter puternic și un sport și sfaturi importante de la specialist.
 

Informatii despre legatura dintre sport și un caracter puternic

 
Practicarea regulata a unui sport poate construi un caracter puternic, insa acest lucru nu se intâmpla pur și simplu, trebuie sa existe o intentie clara in acest sens. Parintii și antrenorii trebuie sa demonstreze prin cuvintele și actiunile lor valorile sporturilor care se vor traduce perfect in viata de zi cu zi, inclusiv respect pentru sine și cei din jur, corectitudine, atitudine gratioasa in momentul infrângerii, precum și umilinta in victorie și virtutea abnegatiei.
 
Cum pot fi realizate in mod concret toate acestea? Parintii nu iși doresc doar un caracter puternic pentru copiii lor, ci și un caracter bun. O persoana inzestrata cu un caracter bun poseda virtute, care presupune o inclinatie de a actiona intr-o anumita maniera. Insa virtutea nu este doar despre actiune, ci este intelectuala și emotionala. Astfel, o persoana cu un caracter bun, o persoana virtuoasa, actioneaza din motive bune și din pasiuni puternice.
 
 
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:
Data articol: 01/10/2018