Shop
Ultimele 100 de articole

Vrei ca adolescentului tau sa nu-i mai fie teama de examene? – Tabara de pregatire emotionala pentru examinari pentru adolescenti

20 decembrie 2017, , Vizualizări: ...
PPS_Examene

Pasaport pentru Succes la Examene este un program de ateliere de inteligenta emotionala combinate cu activitati outdoor dezvoltate de specialisti in educatie.

Programul se concentreaza pe dezvoltarea urmatoarelor abilitati: incredere in sine, comportament non-verbal la examen, stilul propriu de invatare, managementul timpului si structurarea materiei de invatat.

In cadrul taberei adolecentii invata urmatoarele:

La intrarea in tabara adolecentii primesc un pasaport care urmeaza a fi umplut cu vize pe masura ce acestia participa la atelierele de inteligenta emotionala si la activitatile in care isi exerseaza aceste abilitati.

In ultima zi a taberei, parintii beneficiaza de un seminar in care li se prezinta principiile de baza pe care adolescentii le-au invatat si li se ofera informatii despre cum pot sa continue sa sprijine dezvoltarea acestor abilitati acasa.

Ulterior, parintii primesc informatii pe email iar adolescentii sunt introdusi intr-un grup secret pe facebook unde sunt sprijiniti cu informatii si consultanta in moementele dificile.

Urmatoarea tabara Pasaport pentru Succes la Examene:

Locatie: Borsa (Maramures)

Data: 7-12 ianuarie 2018

Detalii si inscrieri aici:

 

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu