Shop
Ultimele 100 de articole

Te gandesti la un viitor in industria hoteliera, in arta culinara? Vino la StudyIN by Premium Edu!

17 septembrie 2019, , Vizualizări:
StudyIN by Premium Edu

Omenirea calatoreste din ce in ce mai mult si experientele de cazare si culinare sunt impartasite online, mii pe secunda. Iata de ce poti alege sa te pregatesti sa devii profesionist in industria hoteliera sau in arta culinara, poti fi arhitectul sau designer-ul unui hotel; domenii in care nu te poti plictisi, in care poti fi creativ, vizionar, organizat sau un fericit executant, azi intr-un oras mare, servind clientii din multinationale, maine intr-o statiune de pe malul marii sau intr-una de schi, preocupat de vacantele familiilor cu copii de toate varstele.

Studiezi in tara sau cauti universitati specializate din Europa? Ca sa decizi, cauta informatii cat mai diverse, pune intrebari, observa ce ti-ar placea sa faci, cauta-ti drumul, asculta-ti inima.

Orice ai invata, daca imbratisezi o cariera in industria hoteliera si treci prin cat mai diverse activitati din domeniul cazarii si servirii mesei, cu siguranta vei gasi un job frumos si in scurt timp poti atinge competente cat sa conduci tu un Hotel.

Vrei sa prinzi idei si sa ti se dezvaluie secretele meseriei? Fa-ti timp sa intalnesti profesionisti si sa vorbesti cu universitatile de renume care au specializarile care te atrag, sau despre care nu stii inca destul.

Un loc pentru cautarile tale ar fi editia a 3-a a StudyIN by Premium Edu, un targ educational boutique, de nisa, care a adus universitati de top din lume in Bucuresti, pe 4 octombrie la Sala ARCUB Gabroveni: poti discuta direct, sau sa fii parte la unul din work-shopuri, poti aplica pentru o bursa sau o tabara academica, te poti radiografia cu teste de cariera.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.