Shop
Ultimele 100 de articole

Platforme de îmbunătățire a limbii engleze

29 septembrie 2019, , Vizualizări:
scoala probleme - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

În secolul XXI limba engleză este un instrument indispensabil atunci când călătorim sau inteționăm să ne angajăm la un job. O practică utilă, eficientă și mai des întâlnită printre părinți este să-și  înscrie copilul de la o vârstă fragedă la cursuri de engleză

Beneficiile cunoașterii limbii engleze sunt evidente, mai ales atunci când sunteți în căutarea unui post de muncă. Pe lângă asta, cunoscătorii de engleză au avantajul de a participa în proiecte internaționale, să privească filme în calitate originală și să elimine majoritatea barierelor de comunicare atunci când călătoresc.

Cursurile de engleză vor da un randament dublu dacă veți continua să vă antrenați și după ce ieșiți din sala de curs. În continuare vă vom prezenta un top al platformelor online unde puteți să vă îmbunătățiți limba engleză.

Duolingo

Duolingo este o platformă lansată în 2011 și la moment numără 19 cursuri disponibile pentru utilizare. Interfața comodă a aplicației, structura interactivă a cursurilor, sub formă de joc , motivează utilizatorii să câștige puncte care se acordă pentru răspunsuri corecte. Aplicația este disponibilă pentru iPhone, Android, cât și online.

Busuu este o aplicație similară lansată în 2008, la Londra, care oferă posibilitatea de a studia 12 limbi străine, printre care și engleza. 

red apple fruit on four pyle books

LingQ.com este o aplicație destinată în special copiilor, dar poate fi utilizată de persoane de orice vârstă și cu oricare nivel de cunoaștere. Platforma poate fi folosită de profesori, dar și de utilizatori obișnuiți. 

Byki 

Byki este alegerea perfectă dacă sunteți fanul învățării cu carduri. Aplicația se focusează pe învățarea, mai întâi, a vocabularului, nu a gramaticii. Creatorii argumentează această practică prin faptul că adulții învață o limbă străină dacă cunosc mai întâi cuvinte și fraze din această limbă. 

Lang 8 oferă o comunitate de speakeri nativi cu care vă puteți conecta și care vă vor corecta greșelile pe care le faceți. Această aplicație nu este potrivită pentru începători, este mai potrivită pentru persoanele care scriu și citesc deja în limba engleză.

Lingulia este o platformă care se concentreză mai mult pe rețelele de socializare pentru a învăța o limbă străină. Aplicația este dotată cu un bot inteligent artificial, care va avea grijă să insiste asupra exercițiilor care sunt mai dificile pentru student și-l va motiva să depună mai mult efort.

Papora combină studierea gramaticii cu vocabularul. Aplicația pune accent pe lecții audio și situații reale. Utilizatorii au posibilitatea să învețe peste 2000 de cuvinte și fraze.

Live Mocha a fost una dintre primele aplicații de studiere a limbilor străine, apărută în 2007. Aplicația oferă acces la discuții cu vorbitori nativi, profesori, experți și entuziaști din peste 190 de țări. Comunitatea încurajează studierea prin interacțiune, astfel lecțiile practice au loc în timp real cu persoane din oricare colț al lumii. Mai mult decât atât veți avea parte de feedback de la specialiști.

Oricare dintre aplicațiile enumerate mai sus combinate cu lecții constante de limbă engleză vă vor ajuta să învățați mai eficient și interesant.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.