Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 29 aprilie - 5 mai 2013 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 29 aprilie – 5 mai 2013

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 29 aprilie – 5 mai 2013

Iata horoscopul saptamanii 29 aprilie – 5 mai 2013 prezentat de

astrocafe.ro

 

Berbec – Saptamana incepe cu o stabilizare a situatiei in care te afli. Aliantele incep a se reface, iar situatia financiara se definitiveaza. Este important ca acum sa investeti in echipamente si tehnologii care iti sunt de folos pe termen lung. In definitiv, nu stii niciodata de unde sare iepurele… Ca niciodata, esti mai indulgent cu tine insuti decat iti poti permite. Evita incapatanarea excesiva.

 

 
Taur – Nu prea poti controla ce se intampla cu tine insuti. Probabil ca sarcasmul si cinismul, alaturi de ironie si infatuare, iti vor face inceputul de saptamana destul de neplacut, mai ales vis-à-vis de relatiile cu ceilalti, pentru ca pari a te fi transformat dintr-o persoana placuta intr-un tiran. Vestea buna este ca, pe masura ce se apropie sfarsitul de saptamana, compania prietenilor si cercurile sociale in care vei fi prezent, te vor face sa redevii o persoana blajina si linistita.

 

 
Gemeni – Misterios si intuitiv, te afli intr-o perioada in care cauti sensurile ascunse in oricare dintre actiunile in care esti implicat. S-ar putea ca nervozitatea sa puna stapanire pe tine, iar singuratatea sa nu iti mai fie de folos, ca mediu, asa cum alta data era. Este o perioada aparent plictisitoare, deci incearca sa nu te lasi inselat de aparente. Este cazul sa iti asculti intuitia. Indiferent de situatie.

 

 
Rac – O saptamana nu atat fericita, cat folositoare. Este momentul sa afli care iti sunt cu adevarat prietenii adevarati. Doar bunul simt si capacitatea de a fi obiectiv iti raman dept ustensile potrivite in acest demers. Idealist si visator, cel putin spre sfarsitul saptamanii, cu opinii puternice si idei originale, te pregatesti pentru o fascinanta aventura a spiritului.

 

 
Leu – Veniturile tale sunt strans legate de mseria pe care ti-ai ales-o, iar in aceasta saptaana acest lucru va fi mai evident decat oricand. Este momentul sa incepi sa fixezi ceea ce deja ai implementat, avand ca scop stabilizarea modului in care evoluezi. Cei care te vor ajuta sunt prietenii si oamenii apropiati sufletului tau – nu ezita sa le ceri parerea!

 

 
Fecioara – Sansele ca in aceasta saptamana sa iti dezvolti o afacere bazata pe conexiuni cu strainatatea sunt crescute. In acelasi timp, lucrurile la care visai ajung sa fie mai tangibile decat oricand, sau, cel putin, drumul catre a le obtine este inlesnit de Providenta. Incet incet, obstacolele care se aflau in calea reusitelor tale sunt eliminate, unul cate unul.

 

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 28/04/2013