D.D: Buna ziua,Va scriu in speran... - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

D.D: Buna ziua,Va scriu in speran…

Sfatulparintilor » Specialist relatii, cuplu, dinamica sexuala » D.D: Buna ziua,Va scriu in speran…

Buna ziua,
Va scriu in speranta unui sfat de specialitate: am 37 ani, 2 copii, o fetita de 6 ani si 9 luni si un baietel de 2 ani si 6 luni. Sunt casatorita din 2006 avand o relatie cu sotul meu destul de buna in primii 3 ani de casatorie.
Specific ca sotul meu este o persoana mai introvertita, nu este foarte sociabil si atunci cand este, vorbeste numai in gluma.
Nu mai comunicam de ceva timp si chiar daca vreau sa vorbim nu se uita la mine si imi spune ca nu il intereseaza nimic din ceea ce ii spun (nu vrea sa se incarce cu lucruri care nu il privesc).
Ne iubim copii f mult si sincer sunt in pragul unei decizii, pt ca nu mai pot sa continui in starea asta de indiferenta si de neatentie din partea lui.
Nu mai este afectuos, desi atunci cand avem discutii mai aprinse imi spune ca ma iubeste, dar ca nu poate sa se manifeste. Nu este genul de barbat violent nici macar verbal, numai ca nu poate sa depaseasca acest prag. Este f comod si in general tot ce tine de casa si de copii ma lasa sa ma implic numai eu, desi atunci cand ii spun cate ceva (in sensul sa faca ceva) imi spune ca sunt cu gura pe el.
Am momente in care nu ma mai controlez si atunci ii reprosez tot ce tine de indiferenta lui fata de mine, de comoditatea lui, de neimplicarea lui in tot ce tine de familia lui. Vreau sa fie bine, sa ne crestem copiii intr-un climat linistit si armonios si se intimpla acest lucru numai pt ca evit sa avem aceste discutii in prezenta copiilor dar agitatia noastra o resimt si ei.(cred)
Nu cred ca este vorba de o alta persoana in viata lui. Asta e starea lui naturala. Nu e genul de barbat care sa iasa in oras, sa plece cu baietii la o bere. Rutina lui este: dimineata serviciu, luat copilul de la bunici si direct acasa (avem acelasi program de munca si acelasi traseu zilnic). L-am intrebat cu ce gresesc fata de el si nu are ce sa imi reproseze dar ceva are in creierul lui si nu pot sa gasesc chichita. Problema fiind f veche am ajuns la o epuizare fizica si pshica incat sunt in pragul sa iau o decizie, dar nu una pripita si vreau sa nu-mi afectez copii.Multumesc mult.

Data articol: 04/12/2012