Cel mai rapid cărucior din lume, inventat un proaspăt tătic din lene - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cel mai rapid cărucior din lume, inventat un proaspăt tătic din lene

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Cel mai rapid cărucior din lume, inventat un proaspăt tătic din lene

Un proaspăt tătic din Marea Britanie a construit cel mai rapid cărucior din lume pentru fi scutit de efortul să-l împingă. Căruciorul este însă prea puternic pentru a merge la viteză maximă cu copilul său, scrie rtv.net.

Colin, de profesie instalator, a adăugat un motor puternic la căruciorul de metal al copilului său, care îi conferă o viteză incredibilă de până la 50 de kilometri pe oră. Tăticul, în vârstă de 33 de ani, din Stamford, Lincs, a montat patru viteze pentru a ajuta căruciorul cu trei roţi, care merge pe benzină, să urce uşor dealurile, potrivit The Sun.

El a petrecut patru săptămâni şi a cheltuit 450 de lire pentru proiectarea și montarea căruciorului, care are un motor de motocicletă de 125 cc ascuns între roți.
Căruciorul are prevăzut chiar și spațiu pentru cumpărături și un suport pentru pahare. „Este destul de înfricoşător să-l conduci, dar am avut parte de o mulțime de priviri invidioase de la mame şi taţi, mai ales când sunt nevoiţi să împingă cărucioarele la deal”, a spus Colin.

VEZI CUM ARATA CACUCIORUL PE RTV.NET

Data articol: 11/10/2012