Ingrediente: 3 oua, 5 linguri cu faina, 1 lingurita cu praf de copt, 150 ml lapte, 5 linguri cu zahar, sare, ulei.
Mod de preparare
1. Freaca energic galbenusurile cu zaharul pana se topeste. Toarna treptat laptele, alternand cu faina amestecata cu praful de copt si sare.
2. Adauga albusurile batute spuma.
3. Unge o tigaie cu ulei si toarna din compozitie cam 3-4 linguri.
4. In momentul in care aluatul face gaurele, intoarce pe partea cealalta.
5. Repete operatia pana termini toata compozitia. Serveste-le cu dulceata de fructe deasupra.
Pentru a nu se lipi clatitele de fundul tigaii, adauga in compozitie 1 lingura cu ulei. Lasa apoi aluatul sa se odihneasca pret de cateva minute
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025