Comunicatorul Mercur în intensul Scorpion agită spiritele pentru aceste 4 ZODII. Cum reușesc să iasă la liman - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Comunicatorul Mercur în intensul Scorpion agită spiritele pentru aceste 4 ZODII. Cum reușesc să iasă la liman

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Comunicatorul Mercur în intensul Scorpion agită spiritele pentru aceste 4 ZODII. Cum reușesc să iasă la liman
Mercur în Scorpion - sfatulparintilor.ro - dreamstime_m_340885500
Credit foto: ID 340885500 | Fantasy Scorpion © Oleg Korzh | Dreamstime.com

În astrologie, Mercur simbolizează călătoriile, comunicarea, tehnologia și gândirea cognitivă. Planeta expresivă trece prin fiecare semn zodiacal timp de două până la trei săptămâni, cu excepția perioadelor de retrogradare, care au loc de trei până la patru ori pe an. Din 13 octombrie până pe 12 noiembrie, Mercur va fi poziționat în semnul fix al Scorpionului. Pe măsură ce Mercur navighează prin adâncurile profunde ale acestui semn, interacțiunile noastre cu ceilalți și evaluările noastre asupra situațiilor devin extrem de intuitive și pasionate. În loc să ne bazăm pe intelectul și înțelegerea noastră pentru a ne ghida prin diverse situații, instinctele noastre intră în joc și ne ajută să navigăm evenimentele vieții.

Mercur în Scorpion poate duce la o dorință profundă de a descoperi adevărul. Având în vedere natura directă și concisă a Scorpionului, această poziție cercetează și investighează profund totul și pe toți. Nu trecem cu vederea niciun detaliu și nu scăpăm din vedere nicio eroare. Înțelegerea miezului problemelor este esențială, deoarece intuițiile pe care le simțim la un nivel profund ne vor oferi claritate.

Cea mai lungă Lună plină a anului – 17 octombrie 2024. Cum ne influențează Super Luna plină din Berbec horoscopul la final de săptămână

Tabuurile devin fascinante, încurajându-ne să ne confruntăm cu secrete și lucruri de nevorbit.

Suntem neînfricoșați, adoptând o mentalitate deschisă la idei noi și nedescurajați de rezultatele deciziilor noastre. De asemenea, putem planifica cele mai eficiente abordări pentru a progresa și a ne îmbunătăți. Planificarea este o metodă crucială și eficientă pentru a ne avansa deciziile.

Deoarece Scorpionul este un semn de Apă, este posibil să nu exprimăm aceste sentimente, dar le vom naviga emoțional. Jurnalizarea, terapia sau explorarea artistică ne pot ajuta să eliberăm aceste emoții și să le lăsăm să iasă la suprafață. Participarea la una dintre aceste activități va fi benefică și rodnică în săptămânile următoare.

Tranzitul lui Mercur prin această sferă misterioasă va afecta toate zodiile într-un fel sau altul. Cu toate acestea, patru semne zodiacale sunt cele mai predispuse să experimenteze descoperiri neașteptate.

Iată zodiile cel mai puternic afectate de Mercur în Scorpion 2024

Taur (20 aprilie – 20 mai)

În perioada în care Mercur se află în Scorpion, Taurul trăiește descoperiri în relațiile sale. Este necesar ca toate părțile implicate în parteneriatele lor să manifeste un nivel mai profund de onestitate și conștientizare de sine. În cazul în care există secrete, adevărul va ieși la iveală.

În acest timp, este inutil să încerci să menții o relație simplistă, superficială sau de suprafață cu cei dragi. Minciunile albe sau ascunderea adevărului nu vor mai fi de folos dacă vrei să avansezi în carieră. Pe de altă parte, ar trebui să eviți agresiunea pasivă și să-ți exprimi așteptările deschis, pentru a facilita o comunicare clară.

Cea mai lungă Lună plină a anului – 17 octombrie 2024. Cum ne influențează Super Luna plină din Berbec horoscopul la final de săptămână

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Vineri 18 octombrie 2024

Giganticul și blândul JUPITER este RETROGRAD pentru 4 luni. Cum ni se schimbă NOROCUL din 9 octombrie 2024 până în 4 februarie 2025?

Leu (23 iulie – 22 august)

Leul începe să-și înțeleagă nevoile emoționale datorită tranzitului lui Mercur prin Scorpion. Activitatea din psihicul lor este abundentă și procesează trecutul, prezentul și viitorul lor într-un ritm rapid. Trebuie să descopere blocajele subconștiente asociate cu convingerile moștenite din copilărie de la familie sau îngrijitori, pentru a evolua.

Pentru unii Lei, tensiunile vor persista în viața de familie până când vor demonstra abilitatea de a fi deschiși, sinceri și transparenți cu privire la sentimentele intense pe care le au față de cei cu care locuiesc. Dacă ei sau cei dragi au ascuns informații esențiale despre sentimentul de conexiune sau apartenență, adevărul va ieși inevitabil la lumină. Ei ar trebui să se angajeze într-o onestitate radicală, transformând comunitățile alese prin disponibilitatea de a fi vulnerabili. Este timpul să se pună capăt jocurilor de putere.

Cea mai lungă Lună plină a anului – 17 octombrie 2024. Cum ne influențează Super Luna plină din Berbec horoscopul la final de săptămână

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Vineri 18 octombrie 2024

Giganticul și blândul JUPITER este RETROGRAD pentru 4 luni. Cum ni se schimbă NOROCUL din 9 octombrie 2024 până în 4 februarie 2025?

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 17/10/2024