Transformatorul PLUTO își încheie retrogradul și se pregătește să părăsească zodia CAPRICORN.  Ce ne aduce noul capitol în energia Vărsătorului - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Transformatorul PLUTO își încheie retrogradul și se pregătește să părăsească zodia CAPRICORN.  Ce ne aduce noul capitol în energia Vărsătorului

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Transformatorul PLUTO își încheie retrogradul și se pregătește să părăsească zodia CAPRICORN.  Ce ne aduce noul capitol în energia Vărsătorului
Credit foto: ID 21323471 © Theodor Bunica | Dreamstime.com

Pe 11 octombrie 2024, Pluto își reia mersul direct în Capricorn. A început numărătoarea inversă! Acestea sunt oficial ultimele 5 săptămâni ale lui Pluto în Capricorn. Și ce săptămâni puternice vor fi. O planetă staționară are cea mai puternică energie, iar această staționare are loc la gradul anaretic (29). Mai mult, Pluto este implicat într-o cuadratură în T cu planete în Balanță (Soare, Mercur, Lună) și Rac (Marte). Pluto în Capricorn își va spune ultimul cuvânt, iar noi ne vom aminti de asta. Va fi o culminare memorabilă.

Pluto în Capricorn: Scurtă recapitulare

Începe sfârșitul unei ere și ne luăm rămas bun de la Pluto în Capricorn, o călătorie care a început în 2008. Pluto este planeta puterii și transformării. Iar Capricornul reprezintă sistemele și ierarhiile.

Iată câteva dintre tendințele și schimbările pe care Pluto în Capricorn le-a condus la nivel mondial:

  • Marile Corporații și Marele Guvern: Puterea s-a concentrat în vârf, cu instituții și entități mari care și-au crescut influența.
  • Structuri de putere ascunse: Dragostea Capricornului pentru ierarhii a facilitat crearea de rețele ascunse, unde influența este exercitată de cei aflați în poziții înalte.
  • Centralizare în vârf: Pe partea pozitivă, centralizarea a îmbunătățit eficiența și reziliența în marile sisteme. Totuși, a creat și entități „prea mari pentru a eșua,” ridicând întrebări legate de responsabilitate și guvernare etică.

Ieșirea lui PLUTO din retrograd le poartă NOROC acestor 5 ZODII. Ce le aduce planeta morții și a renașterii până în 19 noiembrie 2024

Pluto în Capricorn la nivel personal

Pluto în Capricorn ne-a învățat despre rezistență și perseverență. Când combini Pluto (putere, transformare) cu Capricornul (ambiție, rezistență și disciplină), obții o combinație incredibil de solidă și rezistentă. Este ca procesul de formare a unui diamant – presiunea, intensitatea și timpul formează, în cele din urmă, ceva de neclintit.

Într-o anumită zonă a hărții tale natale (casa unde ai Capricornul), Pluto a restructurat acel sector din temelii – mai întâi, intensificând fricile sau problemele de control, apoi, renunțând la abordările învechite și, în cele din urmă, cultivând rezistență și forță interioară.

De exemplu, dacă Pluto a tranzitat casa a 6-a, a intensificat inițial dezechilibrele sau fricile legate de controlul asupra sănătății, rutinei sau responsabilităților zilnice. Dar, asemenea unui diamant format sub presiune, pe măsură ce timpul a trecut, ai dobândit înțelegerea deplină a ceea ce îți servește cu adevărat bunăstarea.

Procesul poate că a fost provocator, dar, în cele din urmă, ți-a întărit capacitatea de a face față presiunii și de a găsi un echilibru mai armonios între minte și corp.

Dacă ai planete sau unghiuri în semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), atunci ai trăit pe pielea ta procesul transformator al lui Pluto – renunțarea la vechi și îmbrățișarea schimbării, asemenea unei păsări Phoenix care renaște din cenușă.

Acum ești o persoană diferită, iar lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 10/10/2024