Planeta Întunericului, PLUTO, petrece ultimele zile în CAPRICORN. Nu va mai veni aici decât peste 230 de ani. Ce înseamnă pentru zodia ta? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Planeta Întunericului, PLUTO, petrece ultimele zile în CAPRICORN. Nu va mai veni aici decât peste 230 de ani. Ce înseamnă pentru zodia ta?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Planeta Întunericului, PLUTO, petrece ultimele zile în CAPRICORN. Nu va mai veni aici decât peste 230 de ani. Ce înseamnă pentru zodia ta?
PLUTO își trăiește ultimele zile în CAPRICORN
Credit foto: Depositphotos.com

Mult prea des, cuvântul „retrograd” stârnește imediat îngrijorarea că planeta care se mișcă înapoi va provoca haos în viața de zi cu zi. Dar fiecare planetă trece printr-o fază de retrogradare, care încurajează introspecția și autoreflecția asupra temelor sale. După săptămâni sau luni, planeta își reia mișcarea directă. Următoarea planetă care face acest lucru este Pluto, planeta transformării, renașterii, puterii, obsesiei și controlului.

Începând de vineri, 11 octombrie, Pluto va reveni în mers direct – adică va încheia retrogradarea de cinci luni și va merge din nou înainte prin zodiac. Și, încetul cu încetul, vei observa că poți identifica și aborda mai ușor adevăruri ascunse, vei lucra cu aspectele mai întunecate ale vieții, îți vei revendica puterea și vei gestiona dinamicile de putere din relații într-un mod mai vizibil.

Giganticul și blândul JUPITER este RETROGRAD pentru 4 luni. Cum ni se schimbă NOROCUL din 9 octombrie 2024 până în 4 februarie 2025?

Ce este Pluto direct?

Din 2 mai, Pluto a fost retrograd, provocându-te să explorezi temele sale – putere și control, moarte și renaștere – într-un mod mai introspectiv, intern și emoțional. Totuși, pe măsură ce planeta regenerării și a subconștientului se mișcă înainte, cunoscută și ca mișcare directă, va încuraja aducerea la suprafață a oricăror aspecte întunecate, tabu sau secrete care stau la baza vieții de zi cu zi. De asemenea, va scoate în evidență luptele pentru putere și problemele de control care ar putea necesita atenție, în timp ce încet, dar sigur, va distruge tot ce nu te mai servește.

Când va fi Pluto direct în Capricorn și Vărsător?

Începând de vineri, 11 octombrie, Pluto va fi direct (adică nu va mai fi retrograd) în Capricorn. Va retrasa drumul său prin ultimele grade ale semnului cardinal de pământ până va intra în semnul fix de aer Vărsător marți, 19 noiembrie. De atunci, Pluto va fi solid în Vărsător până pe 8 martie 2043.

Pentru a înțelege cât de rar este ca Pluto să fie în Vărsător, gândește-te la faptul că ultima dată când a fost în acest semn fix de aer a fost între 1778 și 1798. Această tranzitare va aduce lumină asupra adevărurilor ascunse și a laturii întunecate a temelor vărsătorești, cum ar fi comunitatea, tehnologia și știința (cum ar fi AI), cauzele umanitare și progresul social. La nivel personal, s-ar putea să fie necesar să examinezi atent relația ta cu social media sau să reflectezi asupra dinamicilor de putere din relațiile care ar putea fi dăunătoare psihologic și să necesite schimbări.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 09/10/2024