Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 2 octombrie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 2 octombrie 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 2 octombrie 2024
vibratia zilei 2 octombrie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Cei mai mulți oameni nu știu cum să-și protejeze inima. De aceea ei ajung să fie răniți de alți oameni cu care nu ar fi trebuit să-și piardă timpul nici măcar pentru o conversație, darămite să aibă o relație de cuplu cu ei.

Pentru că au fost mințiți/ înșelați/ abandonați/ abuzați în trecut, unii oameni înțeleg că „a-ți proteja inima” înseamnă să ridici ziduri în jurul tău și să nu mai lași pe nimeni să intre. Numai că atunci când ridici ziduri în jurul tău ajungi să devii prizonierul propriilor frici.

Ideea nu este să ridici ziduri de apărare în spatele cărora să te baricadezi emoțional, ci să folosești „garduri” și „porți”, cum le spun eu. Gardurile îți protejează spațiul personal, iar porțile îți permit să intri și să ieși atunci când alegi să faci asta și permit și altora să intre și să iasă, atunci când alegi tu să îi lași să intre sau alegi tu să îi scoți din viața ta.

Renunțați la acel mod toxic de a trăi în care tot ce vreți este să vă reveniți după o despărțire care v-a distrus din toate punctele de vedere sau să supraviețuiți într-o relație cu un narcisist! Învățați să trăiți într-un mod care prespune să aveți grijă de inima voastră, să o protejați într-un mod sănătos!

În lumea de azi o mulțime de oameni „supraviețuiesc” în relațiile lor; eu vă îndemn să țintiți către relații care vă inspiră, care vă înalță din toate punctele de vedere.

Învățați să faceți diferența între ceea ce vă este benefic și ceea ce nu vă este benefic, nu mai primiți/ păstrați în viața voastră ceea ce nu vă este benefic! În acest fel nu vă veți mai pune în situația în care inima voastră să fie sfărâmată din nou.

Dacă învățați să vă protejați inima, nu va fi nevoie să vă vindecați inima iar și iar, după nenumărate relații disfuncționale. (RC Blakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 01/10/2024