Luna și visătorul Neptun aduc DARURI magice pentru 4 ZODII. Vezi dacă ești pe lista norocoșilor din 24 septembrie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Luna și visătorul Neptun aduc DARURI magice pentru 4 ZODII. Vezi dacă ești pe lista norocoșilor din 24 septembrie 2024

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna și visătorul Neptun aduc DARURI magice pentru 4 ZODII. Vezi dacă ești pe lista norocoșilor din 24 septembrie 2024
Luna Neptun DARURI magice ZODII
Credit foto: Depositphotos.com

Marți, 24 septembrie 2024 și unele zodii vor primi binecuvântări din partea universului. Astrologic, universul ne urmărește îndeaproape. Acel sentiment că septembrie se apropie de sfârșit este susținut de tranzitul Lunii în cuadratură cu Neptun, iar această zi vine cu câteva întrebări la care ne dorim răspunsuri.

Universul simte nevoile noastre și ne oferă binecuvântări în acest moment. Patru zodii vor simți, cel mai probabil, că ceva care le-a măcinat gândurile este în sfârșit abordat. Darul împlinirii devine posibil în timpul cuadraturii Lună-Neptun, deoarece aspectul mental asociat cu tranzitele lui Neptun pare mai liniștit decât de obicei. Suntem deschiși la pozitivitate și lumină, și le primim pe 24 septembrie 2024.

Rac

Ești pregătit pentru ceva „măreț” în viața ta. Și pentru că pui lucrurile în mișcare doar gândindu-te la ele, universul răspunde gândurilor tale, lăsându-te să știi că ceea ce îți dorești ar putea prinde contur în curând.

În timpul tranzitului plin de gânduri al cuadraturii Lună-Neptun, vei observa că universul pare să lucreze cu tine și că te simți cumva binecuvântat. Este ca și cum ai atins un fel de cunoaștere divină, care îți spune să visezi la stele și să faci tot posibilul din ceea ce acum este doar în formă de gând.

Această zi îți permite să crezi din nou în tine, dragă Rac, și în capacitatea ta de a transforma visele în realitate. Ce se întâmplă în mintea ta este extraordinar, și nu mai vrei să stai cu aceste idei; vrei să faci ceva din ele, iar cuadratura Lună-Neptun îți susține eforturile.

3 ZODII vor experimenta NOROC și ABUNDENȚĂ de acum și până pe 29 septembrie 2024

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Marti 24 septembrie 2024

Cele mai NOROCOASE date din TOAMNA 2024 pentru a manifesta DRAGOSTEA și cele mai mari VISURI

Scorpion

Cu siguranță ai putea folosi o binecuvântare universală, deoarece ai avut nevoie de ajutor pentru câteva idei care ți-au trecut prin minte. Ceea ce cauți pe 24 septembrie este claritate, iar în timpul tranzitului Lunii în cuadratură cu Neptun, vei observa că lucrurile încep să aibă mai mult sens pentru tine, ceea ce este extrem de liniștitor.

Cuadratura Lună-Neptun îți arată că poți obține ceea ce îți dorești, dar acest lucru este o sabie cu două tăișuri. Aspectul de cuadratură reprezintă avertismentul universului: dacă nu ești sincer cu tine, vei plăti. Aceasta este binecuvântarea ta. Așa îți arată universul cum să înțelegi ceea ce gândeai.

Claritatea pe care o cauți are legătură cu faptul dacă ar trebui sau nu să participi la ceva care nu te interesează. Ei bine, iată răspunsul tău, și acesta este ceea ce încearcă să îți transmită cuadratura Lună-Neptun: Fii tu însuți, nu face lucruri pe care nu vrei să le faci, și ai încredere că acest comportament autentic este cel mai bun pentru tine, dragă Scorpion.

3 ZODII vor experimenta NOROC și ABUNDENȚĂ de acum și până pe 29 septembrie 2024

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Marti 24 septembrie 2024

Cele mai NOROCOASE date din TOAMNA 2024 pentru a manifesta DRAGOSTEA și cele mai mari VISURI

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 23/09/2024