Se aude un oftat colectiv de ușurare. Ce aduce ZODIILOR Mercur direct în Leu până pe 9 septembrie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Se aude un oftat colectiv de ușurare. Ce aduce ZODIILOR Mercur direct în Leu până pe 9 septembrie 2024

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Se aude un oftat colectiv de ușurare. Ce aduce ZODIILOR Mercur direct în Leu până pe 9 septembrie 2024
Mercur direct în Leu până pe 9 septembrie
Credit foto: ID 48553711 © PureSolution | Dreamstime.com

Indiferent dacă recentul Mercur retrograd în Leu și Fecioară ți-a adus momente de odihnă și întinerire, sau unele provocări frustrante, pregătește-te pentru o schimbare a energiei cosmice din nou.

Miercuri, 28 august, Mercur a trecut de la mișcarea retrogradă la mișcarea directă, marcând încheierea celei de-a doua perioade retrograde în 2024. Acum își va relua mișcarea înainte prin zodiac. Cu timpul, vei observa o scădere a erorilor de comunicare, a problemelor tehnice și a întreruperilor de transport. Îți va fi mai ușor să progresezi cu proiecte care au stagnat de la perioada retrogradă a lui Mercur la începutul lunii august (în funcție de fusul tău orar). Cunoștințele pe care le-ai dobândit în timpul retrogradului lui Mercur vor fi valoroase, fie în viitorul apropiat, fie mai departe pe parcurs.

Ce aduce Mercur direct în Leu?

Începând de miercuri, 28 august, Mercur va fi direct în Leu. După mișcarea sa inițială, va reveni prin gradele ulterioare ale semnului de foc înainte de a trece în semnul de pământ Fecioară luni, 9 septembrie.

Este demn de menționat că Mercur a avansat anterior prin aceste grade exacte ale Leului în iulie, în special de la 16 la 25 iulie. Având în vedere evenimentele care au avut loc în acea perioadă, ele pot oferi perspective valoroase asupra temelor viitorului Mercur direct în Leu.

Cum poate afecta fiecare zodie Mercur direct în Leu

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

În perioada recentă în care Mercur s-a mutat înapoi în sectorul de wellness și zona de dragoste, ai avut ocazia să te reconsideri, să te perfecționezi sau să îți îmbunătățești rutina zilnică, precum și modul în care aduci mai multă bucurie și joacă în viața ta. Odată cu Mercur care se îndreaptă acum în zona ta de auto-exprimare, ai ocazia să aplici lecțiile învățate în timpul fazei sale retrograde pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de a te bucura de momente uşoare și spontane, în special cu cei dragi sau cu o persoană semnificativă. S-ar putea să descoperi că exprimarea emoțiilor anterior dificile devine mai ușoară, ceea ce duce la un nou nivel încântător de conexiune cu cei dragi.

MESAJ RUNE LUNA septembrie 2024 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Sambata 31 august 2024

PATRU ZODII care trebuie să aibă ÎNCREDERE în ÎNGERII lor PĂZITORI

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Mișcarea directă a lui Mercur în zona ta de origine îți permite să recâștigi impulsul în eforturile tale interne care ar fi putut fi blocate în perioada retrogradă. Ia inițiativa organizând o adunare de familie sau abordând o problemă emoțională de lungă durată. Indiferent care este obiectivul tău principal, vei fi bucuros să știi că poți discuta cu ușurință detaliile cu cei dragi. Ar fi înțelept să ții cont de orice răni emoționale pe care le-ai contemplat și ai lucrat activ pentru vindecare recent. Angajarea în munca de sine te poate ajuta să cultivi un sentiment mai mare de pace interioară și armonie în relațiile tale.

MESAJ RUNE LUNA septembrie 2024 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Sambata 31 august 2024

PATRU ZODII care trebuie să aibă ÎNCREDERE în ÎNGERII lor PĂZITORI

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 30/08/2024