Horoscop special: DOUĂ ZODII care cel mai probabil vor auzi de un fost în timpul retrogradului lui Mercur, de acum până pe 28 august - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: DOUĂ ZODII care cel mai probabil vor auzi de un fost în timpul retrogradului lui Mercur, de acum până pe 28 august

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: DOUĂ ZODII care cel mai probabil vor auzi de un fost în timpul retrogradului lui Mercur, de acum până pe 28 august
DOUĂ ZODII în timpul retrogradului lui Mercur
Credit foto: Depositphotos.com

Ori de câte ori Mercur este retrograd, haosul este adesea după colț. În timp ce Mercur retrograd este cel mai cunoscut pentru că provoacă nenorociri tehnologice și comunicare greșită, deseori provoacă reapariția fostului.

Mercurul retrograd coincide adesea cu distrugerea lucrurilor, care pot include mașini, idei, tehnologie – și chiar relații. Mercurul retrograd pare să aibă efecte destinate, ca toate planetele retrograde. Uneori, acest tranzit îi poate aduce înapoi pe oameni care trebuie să fie. Uneori pune capăt relațiilor care sunt menite să se termine.

În timpul acestui ciclu, ne evaluăm trecutul și mergem până la a ne reconecta cu ceilalți (indiferent dacă vrem sau nu). Așadar, nu fi prea șocat dacă găsești că fostul tău îți trimite mesaje de nicăieri – mai ales dacă ești una dintre următoarele zodii.

Pești

Dacă ești Pești, nu fi surprins dacă unul dintre foștii tăi revine în viața ta în această lună. Mercur va fi cel mai probabil retrograd în casa ta a șaptea, ceea ce înseamnă că vei face multa reflectare asupra parteneriatelor din trecut. Ea a adăugat că Mercur se aliniază cu Venus, așa că interacțiunea dintre voi doi ar putea fi un „bună prietenos”.

Cu Saturn de partea ta, esti indrumat să fii atent în cazul în care alegi să-ți investești energia. Pentru că dacă fostul tău nu îți susține în mod activ viitorul, atunci cel mai probabil îți pierzi timpul cu o relație greșită.

Horoscop special: Focosul Marte și Lordul Karmei Saturn se întâlnesc  în 16 august 2024. Cum fac față zodiile ENERGIILOR conflictuale

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Joi 15 august 2024

Cum iti influenteaza luna nasterii viata, de la sanatate, la cariera!

Vărsător

Varsator, cel mai probabil îl vei avea pe Mercur retrograd în casa ta a șaptea. Dar, cu Venus în Leu se va înfrunta cu Uranus în Taur, unii dintre voi ați putea auzi din nou de la un fost „din senin”.

Acum, acest lucru ar putea fi frustrant, deoarece cel mai probabil fostul tău „a căzut de pe suprafața planetei”. Cu toate acestea, să iti păstrezi calmul și să te bazezi decizia pe raționament logic este cel mai bun pariu!

În cele din urmă, Comet a adăugat că această energie magică s-ar putea transforma în conversații în toată regula cu fostul tău sau s-ar putea să te gândești pur și simplu la fostul tău. Ar putea fi un moment în care înveți să renunți sau când îți lași mândria pentru a te reconecta. Dar este întotdeauna un bun reamintire să nu te lași prea prins de relațiile tale din trecut și să-ți amintești despre ce este cu adevărat această perioadă: reflecție și „contemplarea trecutului”.

Horoscop special: Focosul Marte și Lordul Karmei Saturn se întâlnesc  în 16 august 2024. Cum fac față zodiile ENERGIILOR conflictuale

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Joi 15 august 2024

Cum iti influenteaza luna nasterii viata, de la sanatate, la cariera!

sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 14/08/2024