Horoscop special. Aceste TREI ZODII se pot RELAXA în timpul retrogradului lui Mercur din august 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special. Aceste TREI ZODII se pot RELAXA în timpul retrogradului lui Mercur din august 2024

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special. Aceste TREI ZODII se pot RELAXA în timpul retrogradului lui Mercur din august 2024
TREI ZODII se pot RELAXA în timpul retrogradului lui Mercur
Credit foto: Depositphotos.com

Luați lucrurile încet și totul va fi bine. Dacă simțiți o ceață mentală sau că sincronizarea nu este chiar corectă, puteți oficial să dați vina pe retrogradul lui Mercur. Începând din 4 august și până în 28 august, planeta comunicării și a problemelor logistice a început să se miște retrograd, așa că aveți trei săptămâni și jumătate de efecte ciudate de așteptat. Toate zodiile ar trebui să fie mai conștiente de programele lor, planurile și chiar cuvintele pe care le folosesc pentru a-și exprima ideile. Dar pentru câteva zodii norocoase, retrogradul lui Mercur din august nu ar trebui să fie prea perturbator.

Retrogradurile lui Mercur au o reputație proastă din câteva motive.

În primul rând, ca planetă a logisticii, Mercur în astrologie guvernează lucrurile care afectează viața de zi cu zi a oamenilor – cum ar fi comunicarea, planificarea, utilizarea dispozitivelor tehnologice și deplasarea dintr-un loc în altul. Așadar, când retrogradurile încetinesc aceste domenii, poate fi foarte frustrant, în special în viața profesională și socială. În plus, în timp ce majoritatea planetelor intră în retrograd o dată pe an sau mai rar, Mercur retrogradează la fiecare câteva luni, astfel încât frecvența sa adaugă la vibrația sa enervantă.

Totuși, aceste tranzite nu trebuie să aibă un impact negativ. Retrogradul lui Mercur este un moment util pentru a încetini cu proiectele noi și a petrece câteva săptămâni reevaluând pașii recenți. Când te retragi din rutină, pare că ești pe calea pe care vrei să fii? Dacă da, ce poți face pentru a te asigura că planurile tale sunt cât mai solide? Dacă nu, ce ajustări poți face pentru a te pune pe drumul cel bun? Energia orientată spre trecut pe care Mercur o aduce în timpul retrogradului său poate să nu fie super propice pentru a începe lucruri noi, dar poate ajuta la reexaminarea locului în care te afli și verificarea progresului tău.

Dacă ești una dintre zodiile cel mai puțin afectate de retrogradul lui Mercur din august, consideră-te norocos – și citește mai departe pentru a afla la ce să te aștepți.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecul va avea o perioadă mai ușoară cu retrogradul lui Mercur din august.

Acest retrograd este plin de dramă cosmică de la început până la sfârșit, dar, din fericire pentru tine, niciuna dintre ele nu implică planete în semnul tău. Ultima mișcare retrogradă a lui Mercur începe în zona rutinei tale zilnice, astfel încât primele zece zile pot fi foarte deranjante când gestionezi sarcinile de lucru și responsabilitățile personale.

Energiile se schimbă odată ce Mercur intră în sectorul tău de romantism și creativitate pe 14 august, și s-ar putea să descoperi că această energie orientată spre trecut este mai utilă decât dăunătoare. Această perioadă de două săptămâni este fabuloasă pentru a reaprinde o flacără cu un fost partener sau pentru a relua un proiect de pasiune pe care l-ai lăsat deoparte. Permite-ți să te uiți înapoi la lucrurile care îți făceau inima să cânte – și concentrează-te pe aducerea trecutului în prezent într-un mod relevant.

Cele mai FERICITE 5 ZODII din august 2024. Vezi dacă e și zodia ta în top

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Luni 12 august 2024

Aceste PATRU ZODII vor simți cel mai INTENS retrogradul lui Mercur din august 2024

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanța va avea o perioadă mai ușoară cu retrogradul lui Mercur din august.

Acest retrograd începe într-una dintre cele mai liniștite și subtile părți ale hărții tale, Balanță, așa că s-ar putea să descoperi că primele zece zile ale retrogradului trec fără prea mult tam-tam. Orice probleme pe care Mercur le aduce în atenția ta vin prin subconștient, așa că fii atent la visele tale și acordă-ți mult timp pentru odihnă. În caz contrar, s-ar putea să nu observi prea multe schimbări în viața ta de zi cu zi.

Odată ce ajungem la 14 august, Mercur se întoarce în sectorul tău comunitar și ar putea potențial să stârnească ceva dramă în grupul tău social sau să te facă să îți pui întrebări despre locul tău într-o dinamică de grup. Nu te îndoi de ceea ce reprezintă, dar acordă-le prietenilor tăi puțin spațiu dacă te simți puțin în dezacord cu ei. Este posibil să fi evoluat dincolo de persoanele cu care ești înconjurat în prezent, dar această vibrație ar putea fi, de asemenea, rezultatul unor neînțelegeri retrograde. Fii deschis la posibilități.

Cele mai FERICITE 5 ZODII din august 2024. Vezi dacă e și zodia ta în top

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Luni 12 august 2024

Aceste PATRU ZODII vor simți cel mai INTENS retrogradul lui Mercur din august 2024

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

 Capricornul va avea o perioadă mai ușoară cu retrogradul lui Mercur din august.

Retrogradul lui Mercur din august poate începe pe teritoriul unui alt semn de pământ, dar asta nu înseamnă că trebuie să te stresezi. Primele zece zile ale acestui retrograd te-ar putea face să îți reevaluezi credințele generale despre viață, așa că fii deschis la ajustarea filozofiilor personale. Totuși, dacă ai planuri de călătorie în timpul verii, ar putea fi o idee bună să verifici detaliile planurilor și să îți acorzi timp suplimentar pentru a ajunge din punctul A în punctul B.

Din 14 august, Mercur va intra într-una dintre părțile mai private și mai introspective ale hărții tale, așa că s-ar putea să descoperi că efectele sale sunt puțin mai puțin evidente și puțin mai interne. Folosește această energie orientată spre trecut pentru a-ți revizui limitele în relații și asigură-te că acestea încă reflectă nevoile și dorințele tale.

Cele mai FERICITE 5 ZODII din august 2024. Vezi dacă e și zodia ta în top

NOU! ZILNIC zodiac chinezesc. Mesaje de putere în anul Dragonului de Lemn pentru toate zodiile. Luni 12 august 2024

Aceste PATRU ZODII vor simți cel mai INTENS retrogradul lui Mercur din august 2024

sursa: bustle.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 11/08/2024