Atenție, urmează un nou sezon de eclipse! Cum ne influențează Lilith Luna Neagră și Nodurile Lunare din august până în decembrie 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Atenție, urmează un nou sezon de eclipse! Cum ne influențează Lilith Luna Neagră și Nodurile Lunare din august până în decembrie 2024

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Atenție, urmează un nou sezon de eclipse! Cum ne influențează Lilith Luna Neagră și Nodurile Lunare din august până în decembrie 2024
Cum ne influențează Lilith Luna Neagră și Nodurile Lunare
Credit foto: Depositphotos.com

Lilith Luna Neagră, Makemake și Nodul Lunar Sudic vor călători împreună în Balanță pentru restul anului 2024. Să explorăm ce va aduce aceasta și cum ne va ghida să navigăm prin Sezonul Eclipselor care urmează…

Horoscop special: CINCI ZODII care vor fi FAVORITELE universului în a doua jumătate a anului 2024

Nodurile Lunare și Sezonul eclipselor

Nodurile Lunare reprezintă un punct sacru calculat între Soare și Lună. Urmărirea Nodurilor Lunare ne permite să urmărim ciclul Eclipselor, un ciclu extrem de transformator care poate modela câteva luni în jurul său.

Pe măsură ce ne îndreptăm spre ultimul ciclu de Eclipse din 2024, care se întinde din septembrie până în octombrie, nu putet să ignorăm prezența atât a Lunii Negre Lilith, cât și a lui Makemake, plutind aproape de Nodul Lunar Sudic.

Nodurile Lunare sunt puncte sensibile, așa că având atât Lilith Luna Neagră, cât și Makemake aproape, înseamnă că Universul vrea să acordăm atenție acestor energii. Vom observa, de asemenea, că Eclipsele care urmează vor declanșa mai multe dintre aceste teme.

Să privim mai întâi semnăturile energetice ale Lilith Lunii Negre și ale lui Makemake în mod independent, pentru a înțelege cum putem experimenta energia lor:

Luna Neagră Lilith

Lilith Luna Neagră este, de asemenea, un punct sacru calculat între Pământ și Lună. Lilith Luna Neagră este cunoscută ca Zeița Lumii de dincolo, ea deține o energie feminină întunecată care poate declanșa cele mai profunde frici, dorințe și tot ce este între acestea. Ea reprezintă distrugerea și haosul, moartea necesară pentru a renaște lucrurile într-o formă mai adevărată și mai puternică.

Lilith Luna Neagră este un rebel și un creator de probleme, ea scoate la iveală tot ce trebuie aruncat în foc pentru ca renașterea să aibă loc.

Deși este o energie mai întunecată cu care să lucrăm – și una care poate fi destul de incomodă uneori, prezența ei în viața noastră ne amintește să ne asumăm rușinea, să ne confruntăm cu cele mai întunecate gânduri și să ne confruntăm cu modurile noastre de autosabotaj.

Lilith Luna Neagră călătorește în prezent prin semnul Balanței, ceea ce înseamnă că s-ar putea să simțim energia ei concentrată în jurul relațiilor noastre și a celor pe care îi păstrăm cel mai aproape de noi. S-ar putea să observăm cum anumite interacțiuni ne fac să ne simțim sau cu cine dorim să fim aproape.

S-ar putea să avem realizări sau treziri în jurul celor mai apropiați oameni de noi sau poate cum alegem să ne prezentăm în parteneriat cu alții.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 09/08/2024