Decadenta VENUS este în perfecționista FECIOARĂ până în 28 august 2024. Ce se schimbă în viața amoroasă a ZODIILOR - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Decadenta VENUS este în perfecționista FECIOARĂ până în 28 august 2024. Ce se schimbă în viața amoroasă a ZODIILOR

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Decadenta VENUS este în perfecționista FECIOARĂ până în 28 august 2024. Ce se schimbă în viața amoroasă a ZODIILOR
VENUS în FECIOARĂ până în 28 august 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Imagineaza-ti cele mai încântătoare momente din viață, cufundate în frumusețe și hrănind relații semnificative, poate însoțite de cel mai mare sentiment de siguranță financiară. Acestea sunt momentele conduse de Venus, planeta romantică, care este pe cale să facă o mișcare majoră în Fecioară, semnul de pământ mutabil.

Venus a fost în Leu, un semn de foc fix. Această mișcare cosmică te încurajează să te exprimi cu încredere în relațiile tale și să faci alegeri stilistice îndrăznețe și pline de farmec. Aduce, de asemenea, un sentiment de ușurință, joacă și posibilitatea de a experimenta romantism cinematografic. În perioada de timp specificată, va avea loc o schimbare planetară semnificativă, influențând domenii precum arta, relațiile și valorile. Această tranziție va aduce mai multă energie practică, fundamentată, orientată spre servicii și analitică pe măsură ce Venus va tranzita zodia Fecioarei. Pentru o abordare mai sofisticată și mai strategică a relațiilor tale, este important să te exprimi creativ și să te concentrezi pe chestiunile financiare, împreună cu alte domenii ale vieții pe care le guvernează Venus.

Care este semnificația lui Venus în Fecioară?

Când vine vorba de astrologie, Venus preia diverse aspecte, cum ar fi relațiile, frumusețea, plăcerea, valorile și banii. În fiecare an, de obicei în august, septembrie și/sau octombrie (în funcție de factori precum retrograde, similar cu ceea ce s-a întâmplat anul trecut), acest corp ceresc călătorește prin Fecioara, al șaselea semn al zodiacului, reprezentat de Fecioara. Când explorezi energia Fecioarei, este benefic să iei în considerare influența lui Mercur, conducătorul acestei zodii. Mercur iti modelează procesul de gândire, stilul de comunicare, procesarea informațiilor și luarea deciziilor. Natura Fecioarei se caracterizează printr-un intelect puternic, abilități de comunicare eficiente, un accent deosebit pe micile minuni ale existenței zilnice, dorința de a fi de serviciu, sensibilitate și angajamentul de a menține o sănătate excelentă. Pe măsură ce Venus călătorește prin Fecioară, ne vom găsi mai înclinați să oferim asistență și să fim prezenți pentru cei dragi.

Fecioara, alături de Gemeni, Săgetător și Pești, se încadrează în categoria semnelor mutabile. Aceasta înseamnă că Fecioara este cunoscută pentru adaptabilitatea și capacitatea sa de a schimba direcțiile fără efort. Există însă o înclinație firească spre indecizie și, mai ales în cazul Fecioarei, o tendință de supraanaliza. Acești factori pot afecta relațiile noastre, percepția frumuseții, înțelegerea valorilor și experiența generală a influenței lui Venus în acest moment.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 08/08/2024