Mercur e în Fecioară și se pregătește de retrograd în 5 august: Cum te face să te simți noua energie, în funcție de zodie? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mercur e în Fecioară și se pregătește de retrograd în 5 august: Cum te face să te simți noua energie, în funcție de zodie?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mercur e în Fecioară și se pregătește de retrograd în 5 august: Cum te face să te simți noua energie, în funcție de zodie?
Mercur e în Fecioară
Credit foto: Photo 308503427 | Universe © LOFT39Studio | Dreamstime.com

Când Mercur nu este retrograd, face minuni. Mai ales în Fecioară! Pregătește-te, deoarece vocea ta interioară este pe punctul de a înflori. În 2024, Mercur va tranzita în Fecioară de două ori. Prima tranziție va fi între 25 iulie și 15 august, iar a doua tranziție va fi între 9 și 26 septembrie.

Acesta este un ciclu de Mercur extralung din cauza retrogradului de la 5 august 2024 până la 28 august 2024. Retrogradul are loc la 4 grade Fecioară, în timp ce mișcarea directă are loc la 21 de grade Leu.

Autoevaluarea constantă găsește un canal productiv și optimist, și răspunsurile sunt pe drum, datorită influențelor astrologice actuale.

În ceea ce privește astrologia, energia Fecioarei este cunoscută pentru natura sa critică. Unii ar putea spune chiar dură, dar întotdeauna corectă. Persoanele cu o cantitate semnificativă de energie a Fecioarei în hărțile lor natale tind să fie extrem de autocritice și să aibă standarde înalte. Au un puternic simț al responsabilității personale și așteaptă același nivel de responsabilitate și de la ceilalți. Cu toții avem momente în care suntem prea duri cu noi înșine.

Când Mercur intră în Fecioară, există un sentiment de ușurare pentru mulți, deoarece energia critică poate fi acum direcționată într-un mod mai pozitiv. În timpul scurtei sale șederi în Fecioară, Mercur te împuternicește să faci progrese semnificative în găsirea de soluții practice și implementarea de schimbări constructive. În timpul tranzitului lui Mercur în Fecioară, astrologia și horoscopul tău indică un accent puternic pe precizie și productivitate, precum și pe importanța organizării, curățeniei și eficienței.

Complexitatea inutilă ascunde răspunsuri care ar fi putut fi chiar în fața ta, făcând soluțiile simple mai accesibile.

În astrologie, energia Fecioarei este cunoscută pentru natura sa analitică, care aduce un simț al rafinamentului ideilor. Ea încurajează un proces de testare, retestare și realizare de schimbări incrementale până când ceva se dovedește a funcționa. Pentru anumite semne zodiacale, poate fi provocator să renunțe la preocuparea pe care energia Fecioarei o poate aduce ocazional.

În timpul tranzitului lui Mercur în Fecioară, este important să fim conștienți de provocările potențiale. Acestea pot implica o tendință de a ne concentra pe scenariile cele mai rele și o preocupare persistentă pentru atingerea perfecțiunii.

Pentru a depăși acel sentiment de îngrijorare, poate fi benefic să avem o prezență puternică a semnelor de foc optimiste sau să posedăm o dispoziție natural pozitivă. Pentru cei dintre noi care nu au aceste calități, poate fi nevoie să facem un efort pentru a ne ridica moralul din când în când, mai ales în timpul tranzitului lui Mercur prin Fecioară.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 30/07/2024