CHIRON RETROGRAD iulie-decembrie 2024. Cum ne afectează întâlnirea vindecătorului rănit cu Eris, zeița DISCORDIEI și CERTURILOR - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

CHIRON RETROGRAD iulie-decembrie 2024. Cum ne afectează întâlnirea vindecătorului rănit cu Eris, zeița DISCORDIEI și CERTURILOR

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » CHIRON RETROGRAD iulie-decembrie 2024. Cum ne afectează întâlnirea vindecătorului rănit cu Eris, zeița DISCORDIEI și CERTURILOR
chiron retrograd iulie-decembrie 2024 - sfatulparintilor.ro - DALL·E 2024-07-24 17.30.51

Chiron călătorește retrograd din 26 iulie până în 29 decembrie 2024, în semnul Berbecului. Chiron petrece aproximativ cinci luni pe an în retrograd, așa că acest lucru face parte din ciclul său natural. Totuși, ceea ce face acest retrograd deosebit de notabil este adăugarea lui Eris.

Eris este cunoscută drept Zeița Discordiei și Certurilor, și, deși acest nume pare greu de susținut, Eris evidențiază discordia din viețile noastre pentru a putea crea armonie. Eris este considerată sora lui Marte, așa că poartă o amprentă energetică similară. Este neînfricată, nu îi pasă ce cred alții și a fost legată de multe mișcări pentru drepturile femeilor.

Eris este războinica noastră feminină care se opune patriarhatului și celor în poziții de putere pentru a-și face vocea auzită. Eris va influența energiile retrogradului lui Chiron, deoarece cele două corpuri cosmice vor călători aproape împreună. Chiron va retrograda de la 23 de grade din Berbec înapoi la 19 grade, iar Eris va fi și ea în retrograd, oscilând între 23 și 24 de grade din Berbec.

Eris și Chiron călătorind atât de aproape împreună vor modela modul în care experimentăm aceste retrograde. Chiron Retrograd este în general o perioadă foarte vindecătoare în care putem reveni asupra rănilor din trecut și găsi modalități de a le gestiona și de a le face față mai bine.

Horoscop special: Din 25 iulie 2024, UNIVERSUL are un mesaj SPECIAL pentru aceste PATRU ZODII

Adăugarea lui Eris va oferi probabil acestei călătorii de vindecare mai multă putere și foc.

Este posibil să descoperim că suntem chemați să ne apărăm, să ne punem măștile de războinici și chiar să confruntăm ceva sau pe cineva care a avut putere asupra noastră.

Energia noastră feminină poate crește, oferindu-ne putere intuiției și lumii noastre interioare. Putem privi la femeile dinaintea noastră sau la Mama Natură pentru ghidare. Este posibil să realizăm noi potențiale sau oportunități atunci când abordăm lucrurile din perspectiva feminină.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24/07/2024