ZODIA care va deveni DE NEOPRIT, în ciuda greutăților anterioare, de acum până pe 4 septembrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

ZODIA care va deveni DE NEOPRIT, în ciuda greutăților anterioare, de acum până pe 4 septembrie

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » ZODIA care va deveni DE NEOPRIT, în ciuda greutăților anterioare, de acum până pe 4 septembrie
ZODIA care va deveni DE NEOPRIT
Credit foto: Depositphotos.com

Oriunde te duci, se pare că oamenii s-au luptat în ultima vreme. Fie că este vorba de muncă, bani sau familie, se simte că norocul nostru continuă să se epuizeze. Deci, există speranță pentru o zi mai însorită? Ei bine, dacă ești un anumit semn zodiacal, s-ar putea să ai noroc – pentru că există un semn zodiacal care va fi de neoprit începând cu 20 iulie.

Tot ce trebuie să știi despre PORTALUL LEULUI 2024 și cum să TRANSFORMI visurile în realitate

Zodia care va fi de neoprit în ciuda greutăților anterioare

Aceasta zodie este pe cale să avanseze cu un nivel imbatabil de impuls și motivație începând cu 20 iulie. Gemenii s-au confruntat recent cu eșecuri și întârzieri agravante, dar din 20 iulie până pe 4 septembrie, ei vor avea o forță sporită”.

Dacă ești Gemeni, s-ar putea să simți că ai întâmpinat multe dificultăți în ultima vreme. S-ar putea chiar să simți că întreaga lume este împotriva ta. Dar, dacă aștepți ca norocul tău să întoarcă Gemeni, nu mai aștepta! Această dată viitoare este timpul tău să strălucești.

În perioada 20 iulie – 4 septembrie 2024, atât Marte, cât și Jupiter se vor afla în Gemeni.

Marte este planeta acțiunii, în timp ce planeta Jupiter este planeta norocului, ceea ce înseamnă că Marte va accelera lucrurile pentru Gemeni. Acest lucru te va ajuta să gândesti mult mai clar și să creezi idei noi. Probabil că vei experimenta mai multă socializare în această perioadă, ceea ce îi ajută întotdeauna să pună Gemenii într-o mentalitate mai pozitivă.

Atât Marte, cât și Jupiter în semn, Gemenii vor poseda o forță sporită și vor avea zelul de a alunga orice vor de la viață.

Vindecătorul CHIRON retrograd în Berbec timp de CINCI luni. Din 26 iulie începe recuperarea sufletului. Cum să facem față călătoriei prin durere

Și în această perioadă fără prostii din viața ta, august va fi și mai surprinzător cu cât te vei trezi să renunți la responsabilitățile pe care nu le mai dorești.

Acum, asta îi va supăra pe cei din jurul tău? Este cu siguranță posibil – dar, în cele din urmă, ei îți vor respecta dorințele pe măsură ce începi să explorezi noi pasiuni sau proiecte care au fost în minte în ultima vreme.

Daca ai lucrat la cariera ta, te poți aștepta la mai puține dureri de inimă. Datorită lui Saturn retrograd în Pești, în sfârșit începi să simți că trăiești cea mai bună viață și începi să-ți înțelegi mai bine scopul vieții. Din această cauză, munca curentă pe care ai făcut-o în ultima vreme va începe să-ți umple sufletul și va începe să te simți mai puțin ca lucru și mai plăcut.

Așadar, profită de acest timp pentru a sărbători succesul tău și a descoperi unde vrei să ajungi de aici. Nu rămâne blocat în trecut și găsește lucruri de făcut care să te inspire. Și dacă ai chef să dai drumul și să o iei de la capăt? Doar să știi că acum este cel mai bun moment să faci asta – norocul este de partea ta.

Sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 23/07/2024