Soarele a intrat în emoționalul și sensibilul Rac din 20 iunie 2024. Punct de cotitură pentru aceste PATRU zodii. Ce trebuie să schimbe? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Soarele a intrat în emoționalul și sensibilul Rac din 20 iunie 2024. Punct de cotitură pentru aceste PATRU zodii. Ce trebuie să schimbe?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Soarele a intrat în emoționalul și sensibilul Rac din 20 iunie 2024. Punct de cotitură pentru aceste PATRU zodii. Ce trebuie să schimbe?
Soarele a intrat în Rac - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_40839089_L
Credit foto: Depositphotos.com

La 20 iunie 2024, Soarele a intrat în Rac, marcând un moment semnificativ în anul astrologic.

Avem două solstiții și două echinocții într-un an, care împart anul în patru trimestre de câte 3 luni. Știai că cele 12 luni din an și cele 12 semne zodiacale derivă din solstiții și echinocții?

Solstițiile și echinocțiile sunt cele mai puternice momente ale anului. Stonehenge, templele antice și multe alte situri istorice au fost construite în aliniament cu solstițiile și echinocțiile. Solstițiile și echinocțiile marchează momentele în care echilibrul dintre lumină și întuneric se schimbă.

Solstițiul din Rac este cea mai lungă zi a anului pentru oamenii din emisfera nordică și cea mai scurtă zi pentru cei din emisfera sudică. Există o tensiune, o senzație că „aici este punctul cel mai îndepărtat pe care putem ajunge – ceva trebuie să se schimbe. Solstițiile ne amintesc de ciclurile naturii și de trecerea timpului.

Și tu poți simți că ești la un punct de cotitură.

Ce din viața ta a ajuns la punctul cel mai îndepărtat posibil? Ce trebuie să se schimbe? Ce poți face diferit? Nebunia înseamnă să faci același lucru în mod repetat și să aștepți rezultate diferite. Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu această zicală. Are sens, nu-i așa? Cu toții cunoaștem câteva persoane care, încăpățânate, fac același lucru. Ne este atât de clar ce ar trebui să facă diferit. În timp ce este ușor să vedem tiparele la alții, adesea suntem orbi la propriile noastre tipare recurente.

TESTUL COPACULUI. Afla care este caracteristica dominanta a personalitatii tale

Rac – Mersul în Lateral

Racul este simbolizat de crab. Ce distinge crabul este modul său unic de a merge în lateral. Dacă ai văzut vreodată un crab în mișcare, ai observat acest mers lateral, care este unic. Această mișcare laterală oferă crabilor un avantaj unic. Când mergi în lateral, poți vedea lucrurile din unghiuri diferite și poți observa detalii pe care altfel nu le-ai fi văzut.

Adoptarea unei abordări Rac poate ajuta să vezi viața ta din perspective noi. De exemplu, în loc să te analizezi doar pe baza hărții tale natale, poți examina hărțile natale ale membrilor familiei tale. Studierea tiparelor familiei tale te poate ajuta să înțelegi aspecte ale vieții tale pe care altfel nu le-ai fi observat.

Sezonul Racului este o reamintire a importanței familiei. Se estimează că jumătate din călătoriile noastre sunt, de fapt, călătorii spre casă, un loc la care toți dorim să ajungem, indiferent de motivul pentru care am plecat. Familia este în centrul a tot ceea ce facem. Familia (simbolizată de Rac) este o parte integrală a identității noastre. Suntem familia noastră.

Iată cum se schimbă viața acestor patru zodii DUPĂ intrarea Soarelui în Rac din 20 iunie 2024.

Berbec

O zi minunată, într-adevăr, în special în viața ta sentimentală. Ai putea simți că ai aripi. Poți întâlni pe cineva neobișnuit care îți deschide orizonturi complet noi! Susținut de voința ta de fier, interesat de aspectele sociale ale existenței, umanismul tău va deschide noi perspective în relațiile tale. Lasă-te purtat de această vibrație comunicativă!

TESTUL COPACULUI. Afla care este caracteristica dominanta a personalitatii tale

4 ZODII primesc binecuvântări din partea universului înainte de finalul lunii iunie

Cum poate fiecare zodie să iasă în evidență, cu impulsivul Marte în năvalnicul Taur până în iulie

Fecioară

Totul pare să fie puțin lent? Tu, dragă Fecioară, va trebui să îți depășești limitele și să te lași purtat de lucruri și evenimente. Nu încerca să schimbi nimic pentru că doar vei pierde timpul. Ia inițiative personale, dar nu prea multe. Înnoiește-ți orizonturile și interesează-te de alte domenii fără a încerca neapărat să schimbi lumea.

TESTUL COPACULUI. Afla care este caracteristica dominanta a personalitatii tale

4 ZODII primesc binecuvântări din partea universului înainte de finalul lunii iunie

Cum poate fiecare zodie să iasă în evidență, cu impulsivul Marte în năvalnicul Taur până în iulie

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/06/2024