Horoscopul celor singuri. Ce le aduce Universul in următoarele trei luni de vară! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscopul celor singuri. Ce le aduce Universul in următoarele trei luni de vară!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscopul celor singuri. Ce le aduce Universul in următoarele trei luni de vară!
Horoscopul celor singuri
Credit foto: Imagine de Jill Wellington de la Pixabay

Dacă pe cardul tău din vara anului 2024 există distracție, flirt și lipsă angajamente în relații, cosmosul este pe cale să treacă cu o energie foarte susținătoare. Desigur, lunile mai fierbinți sunt întotdeauna un moment pentru a te elibera și a te bucura de niște capricii îmbibate de soare, dar planetele primesc un pic mai mult cu vibrațiile pentru o singură fetiță anul acesta.

Aceasta este vara pentru a te prezenta într-un mod pe care nu l-ai făcut până acum. Îl ai pe Jupiter făcând mișcări majore, Venus și Mercur provocând o agitație picantă, și chiar și Pluto sărind pentru a arunca o jachetă de piele seducătoare peste toate și a-l menține interesant.

Mercur se întâlnește cu Venus în Rac – 17 iunie 2024. Mintea și inima sunt în perfectă armonie. 5 zodii care profită de un PORTAL magic de manifestare

În general, oferă libertate, strălucire și atât de multă viață. Oricine poate profita de tranzitele foarte drăguțe și foarte sexy pe drum.

Având în vedere că energia crește în primele zile ale sezonului Gemeni, vara aceasta are cu siguranță potențialul de a fi foarte distractivă și social. Cel mai mare sfat pentru cei singuri care se îndreaptă spre vară: Fii. Deschis. Pune-te acolo, alunecă în DM-uri și explorează noi activități locale – s-ar putea să te lovești de cea mai tare aventură de vară de până acum.

Dacă te simti independent în această vară, este timpul să te entuziasmezi.

Iată defalcarea vibrațiilor cosmice din acest sezon și cum să lucrezi cu ele, potrivit astrologilor:

Iunie 2024

Potrivit lui Caponi, „se întâmplă multe” în cosmos în iunie. Grim o numește chiar cea mai norocoasă lună pentru că te-ai aplecat în singurătatea ta.

Totul va începe cu o lovitură a spiritului plin de viață Gemeni, când Jupiter, planeta expansiunii, va intra în semnul aerului pe 25 mai. Acesta este un tranzit mai lung și mai de impact decât majoritatea, deoarece se va desfășura până în iunie 2025 , împachetând începutul verii cu un pumn amețitor.

Deoarece soarele va fi și în Gemeni pentru cea mai mare parte a lunii, pregătește-te pentru energie uşoară, cochetă și socială și pentru mesajele, mesajele tale directe și orice fel de comunicare.

Pe 2 iunie, Jupiter a făcut trigon cu Pluto, care este „cu adevărat sexy”. „Acest lucru este foarte bun pentru a gândi diferit despre tine. Este strălucirea supremă nu numai pentru aspectul tău, ci și pentru mentalitatea ta.

A doua zi, Mercur s-a alăturat petrecerii din Gemeni, oferind toată energia de sprijin pentru a-ti reînnoi profilul de întâlniri. Acest lucru vine exact la timp pentru cazimi Venus-Soare – o conjuncție a lui Venus și soare – pe 4 iunie, despre care Grim spune că este „un moment grozav pentru a primi noile conexiuni și/sau parteneriate”.

Luna nouă din 6 iunie a creat un peisaj de noi începuturi, în special în ceea ce privește atitudinea ta față de a fi singur. E ca și cum ai ieși din victimizare și într-o stare împuternicit. Îți deții singuratatea și vezi toate oportunitățile pe care aceasta le oferă.

În special, pe 9 iunie, avem Marte – planeta noastră super sexy – care a intrat în Taur. Condus de Venus, Taurul este despre toate lucrurile senzuale, lente și plăcute, făcând din acesta și un moment pentru a te răsfăța și a te răsfăța cu lux.

A doua jumătate a lunii iunie se va simți super drăguță, pe măsură ce mai multe planete se vor muta în racul drăgălaș. Acesta va fi un moment adorabil pentru a te ghemui cu cei dragi și pentru a avea o noapte confortabilă. Organizeaza o cină cu oamenii pe care îi iubesti cel mai mult. Adună-ți oamenii principali, familia aleasă sau cei mai buni și urmărește un film drăguț.

Cu Mercur și într-un Rac sentimental, Stefanie Caponi sugerează să trimiți mesaje text celor apropiați și să le spui că îi iubești.

Luna plină din Capricorn pe 21 iunie va oferi un check-in util atunci când vine vorba de echilibrul dintre viața profesională și viața privată. Poti stabili intenția de a maximiza distracția și de a face vara pentru fete fierbinți, dar și vara pentru fete bogate.

La sfârșitul lunii, vei simți că tata a plecat din oraș și te-a lăsat singur acasă, datorită faptului că părintele Saturn va retrograd până în noiembrie. Acest lucru poate fi super distractiv, eliberând energie, dar nu uita de responsabilitățile tale, deoarece Saturn face un pas înapoi.

Pe măsură ce Saturn retrogradează prin Pești, „este vorba despre a ne arăta unde ne autosabotăm și să fim conștienți de a reveni la acele modele vechi. Dacă ai un obicei de a cădea în situații toxice, acesta ar putea fi impulsul de care ai nevoie pentru a renunța la acest obicei.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 15/06/2024