Finalul de săptămână poate să tulbure aceste 3 zodii la capitolul dragoste. Ce se întâmplă cu relațiile lor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Finalul de săptămână poate să tulbure aceste 3 zodii la capitolul dragoste. Ce se întâmplă cu relațiile lor

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » Finalul de săptămână poate să tulbure aceste 3 zodii la capitolul dragoste. Ce se întâmplă cu relațiile lor
Finalul de săptămână poate să tulbure aceste 3 zodii
Credit foto: Imagine de Mariana De Los Santos de la Pixabay

La finalul săptămânii 3 – 9 iunie 2024, trei zodii vor deveni clare cu felul în care simt despre partenerii lor romantici și nu este bine. Deși nu vrem să pară un lucru groaznic, știm un lucru sigur: dacă va fi mai bine, atunci va trebui să se termine.

Există o mulțime de energie transformațională Pluto care se accelerează în cosmos și ne afectează vibrația lui Venus, așa că pentru aceste trei zodii, poate fi timpul să recunoaștem că trebuie să părăsim relațiile în care ne aflăm. Ideea despărțirii începe să se formuleze în mintea noastră ca un gând pozitiv. În timp ce nimeni nu sare în sus și în jos de bucurie față de perspectiva, chiar nu vrem să fim nefericiți. Vrem să ne simțim bine din nou și s-ar putea să găsim asta doar în eliberarea a ceea ce nu ne mai servește.

1. Taur

Bine, ei bine, cam atât. Ce e despre ce, Taur? Ei bine, pentru început, tocmai ai primit semnul de care ai nevoie pentru a ști dacă ar trebui sau nu să închei relația „pe bune” cu persoana cu care ai luat doar în considerare această idee. Da, chiar au căzut chiar în capcana aceea și, deși nu ai pus niciodată una, au reușit să facă toate lucrurile potrivite pentru a-ți arăta că trebuie să facă parte din trecutul tău.

Finalul săptămânii, iti aduce suficientă energie Pluto pentru a te anunța că acest lucru nu poate continua. Deși acest lucru te poate pune într-o problemă financiară, vei începe în curând să știi că pur și simplu nu merită să te stresezi. Da, o să-ti rănească buzunarul, dar merită să rămâi într-o relație cu cineva care îți drenează emoțiile? Nu.

E destul. Tu o știi, iar ei o știu. Ei știu, de asemenea, că au luat prea mult; au trecut linia. Există împărtășirea și iubirea, și apoi stau în jur în timp ce altcineva face toate sarcinile grele. În același timp, s-ar putea să fii „puternic ca un taur”, dar nu ești aici pentru a pluti pe altcineva prin viață. Ai avut-o, dragă Taur. Ești gata să renunți la această persoană, deoarece a luat mai mult decât poți oferi.

Horoscop special: 9 iunie este cea mai norocoasă zi pentru aceste patru ZODII. Mutarea lui Marte în Taur schimbă foaia pentru ele

Ce aduce Marte in Taur 2024? La ce sa fii atent pana in luna iulie!

Horoscop special: Mercur vine acasă, în Gemeni, 3-16 iunie 2024. Cum îți poate schimba viața?

2. Scorpion

Ceea ce nu vrei să recunoști pentru tine este că ești mult mai serios în ceea ce privește cariera ta decât despre dragoste în acest moment. Deși acest lucru se poate schimba la un moment dat, ai ajuns să înțelegi că nu poți fi atât de prezent pe cât ai vrea să fii dacă ai fi mai interesat de persoana cu care ești. Le recunosti ca fiind fantastice; tu ești cel care se îndoiește.

Tu și persoana cu care ești într-o relație veți discuta serios despre acest lucru săptămâna aceasta. Ești foarte deschis cu privire la ceea ce îți dorești și nu crezi că poți fi partenerul pe care și-l dorește această persoană. De fapt, știi că nu poți, deoarece ei își doresc un partener. În acest moment, te simți mult mai atras de profesia ta și de realizările tale. Ești condus de succes și nu de câștig romantic.

Ți-ar plăcea să-i spui acestei persoane că poate într-o zi vei fi material pentru relații, dar nu vrei ca ea să se agațe de false speranțe. Partenerul tău a fost bun cu tine și vrei să faci ceea ce trebuie prin el. Nu ești aici să-i rănești, dar știi că nu mai poți menține o relație cu ei. Așadar, îți urmărești inima, dragă Scorpion. E în regulă, faci ceea ce trebuie.

Horoscop special: 9 iunie este cea mai norocoasă zi pentru aceste patru ZODII. Mutarea lui Marte în Taur schimbă foaia pentru ele

Ce aduce Marte in Taur 2024? La ce sa fii atent pana in luna iulie!

Horoscop special: Mercur vine acasă, în Gemeni, 3-16 iunie 2024. Cum îți poate schimba viața?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/06/2024