Lună Nouă în Gemeni, 6 iunie 2024. Universul ne atrage atenția asupra iubirii. Găsim echilibrul între inimă și minte? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Lună Nouă în Gemeni, 6 iunie 2024. Universul ne atrage atenția asupra iubirii. Găsim echilibrul între inimă și minte?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Lună Nouă în Gemeni, 6 iunie 2024. Universul ne atrage atenția asupra iubirii. Găsim echilibrul între inimă și minte?
Lună Nouă în Gemeni 6 iunie 2024

Întâmpinăm începutul unui nou ciclu lunar pe 6 iunie 2024, odată cu Luna Nouă în Gemeni, și se pare că Universul ne atrage atenția asupra iubirii! Venus, planeta iubirii și relațiilor, este profund legată de energiile acestei Luni Noi, la fel ca și Juno, asteroidul căsătoriei.

Venus, Juno și Luna împreună formează o combinație magică ce poate amplifica sentimentele noastre de romantism și creativitate. Aceasta promite o energie blândă care ne permite să ne mișcăm cu compasiune și o înțelegere mai profundă pentru ceilalți.

Orice se petrece cu prilejul acestei Luni Noi, sunt șanse ca relațiile din viața ta și, poate, propria ta relație în ceea ce privește iubirea, să fie evidențiate într-un fel.

Horoscop special: Ziua de 4 iunie le poartă NOROC acestor 4 zodii. Energia Gemenilor se resimte puternic

Iubirea sub Luna Nouă în Gemeni

Iubirea este un subiect atât de complicat. Cu toții avem idei diferite despre ce înseamnă iubirea pentru noi. Cu toții avem moduri diferite de a simți și de a oferi iubire. Cu toții avem răni diferite legate de iubire. Iubirea este ceea ce ne unește pe toți. Este combustibilul pentru creație și pentru multe dintre lucrurile pe care le facem.

Iubirea ne menține în mișcare. Este ceea ce face viața demnă de trăit. Cu toții vrem să ne simțim iubiți. Cu toții vrem să simțim ceea ce suntem. Sub Luna Nouă în Gemeni, gândurile noastre despre iubire pot începe să se maturizeze. S-ar putea să vedem lucrurile dintr-o perspectivă poate mai inteligentă.

Energia Gemenilor ne face să gândim mai profund. Ne deschide mințile și ne permite să fim curioși, și poate că această curiozitate ne va conduce la o nouă înțelegere a iubirii și a ceea ce înseamnă cu adevărat pentru noi.

Prin acest proces, relațiile noastre se pot adânci, sau ne putem deschide, permițând noi conexiuni și oameni să intre în viețile noastre. Dacă o relație a fost tulbure, această Lună Nouă promite o rezoluție sau o înțelegere mai profundă care va permite un avans înainte.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 03/06/2024