Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 mai 2024 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 mai 2024

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 17 mai 2024
vibratia zilei 15 iulie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la lucratori de lumina si mesageri din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta

Poate că Dumnezeu ți-a spus că are planuri mari cu tine, dar dacă după aceea te-a trimis înapoi în „valea” în care te aflai, asta înseamnă că mai ai de lucru acolo, că mai ai de învățat niște lecții, pentru ca atunci când El te va așeza în vârf de munte să nu te faci de râs și să cazi înapoi în vale.

Nu știu cum a fost în cazul vostru, dar în cee ace mă privește, Dumnezeu nu mi-a modelat caracterul atunci când eram în vârf, mi l-a modelat când era jos, în vale sau chiar pe fundul prăpastiei.

Când ești pe fundul prăpastiei ești provocat să-ți dezvolți inteligența, rezistența, puterea, curajul, răbdarea, ingeniozitatea.

Eu, unul, nu am nicio bază în oamenii care n-au avut parte de încercări mari în viața lor – știu că aceștia o să dispară de lângă mine atunci când voi fi la greu, fiindcă ei nu știu cum să gestioneze astfel de situații.

Dacă tu n-ai trecut prin încercări dificile, prin crize profunde, caracterul tău încă n-a fost clădit.

Au fost momente foarte dificile în viața mea, în care am adormit seri la rând plângând și când mă trezeam a doua zi vorbeam cu Dumnezeu, îi ceream îndrumare și El nu-mi răspundea.

Ce faci când treci prin așa ceva, când Dumnezeu nu-ți răspunde?

Ai două variante: îți păstrezi credința neclintită în El și convingerea că tot ce se întâmplă are un rost sau îți pierzi credința în Dumnezeu.

Dar sunt momente în care situația pare fără scăpare, în care simți că ești pus cu spatele la zid și în care Dumnezeu este singura speranță care ți-a rămas, în care chiar nu mai ai nimic, dacă nu ai credința în El.

Nu vă pierdeți speranța, doar pentru că Dumnezeu vă lasă mai mult în „vale”, doar pentru că el lucrează pe îndelete asupra voastră și vă ține în întuneric mai mult decât ați fi vrut.

Un adevărat artist își ia tot timpul necesar pentru a lucra cu atenție la fiecare detaliu al creației sale, este minuțios, nu face lucru de mântuială, numai ca să termine mai repede. O capodoperă nu se realizează pe repede înainte. (TD Jakes)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 16/05/2024