Horoscop special: Ceres, asteroidul fertilității, intră în retrograd în Capricorn. Cum se schimbă relațiile începând din 15 mai. Efectele durează TOATĂ vara! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Ceres, asteroidul fertilității, intră în retrograd în Capricorn. Cum se schimbă relațiile începând din 15 mai. Efectele durează TOATĂ vara!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: Ceres, asteroidul fertilității, intră în retrograd în Capricorn. Cum se schimbă relațiile începând din 15 mai. Efectele durează TOATĂ vara!
Ceres retrograd în Capricorn

Asteroidul Ceres și Luna au similitudini remarcabile, ambele simbolizând conceptele de maternitate și fertilitate, ghidându-ne totodată în înțelegerea și stăpânirea emoțiilor noastre. Ceres poate simboliza și conexiunile noastre cu ceilalți, în special figurile de grijă din viețile noastre. Conexiunile romantice pot activa uneori poziția Ceres, influențând semnificativ dinamica din aceste relații.

În perioada 15 mai 2024 – 26 august 2024, Ceres va trece printr-o mișcare retrogradă.

Corpul ceresc se află în prezent în Capricorn, exercitând o influență semnificativă asupra semnelor cardinale (Berbec, Rac, Balanță și Capricorn). Această aliniere cosmică oferă oportunitatea pentru persoanele născute sub aceste semne să se introspecteze, să dezvolte asertivitatea și să-și prioritizeze îngrijirea personală.

Ceres, asteroidul fertilității, se mută în ambițiosul Capricorn până în decembrie. Ce IMPACT are pentru noi toți?

Înțelesul retrogradării lui Ceres

Când Ceres este în retrogradare, indică faptul că un eveniment semnificativ este în pregătire. Este esențial să ne adâncim în diagramele noastre și să examinăm cu atenție domeniile în care energia ne influențează. Facând acest lucru, putem obține informații valoroase în aspectele noastre pe care le putem neglija. În timpul retrogradării lui Ceres, modul în care ne exprimăm generozitatea și sprijinul pentru noi înșine, comunitatea noastră, familia noastră și munca noastră devine mai evident.

Pluto va avea, de asemenea, un impact când se întoarce (retrograd) în semnul Capricornului în câteva luni, făcând aceste experiențe strâns legate de temele sezonului de eclipse. Ne aventurăm în domeniul relațiilor și explorăm modalități de a ne afirma independența cu încredere.

Efectele retrogradării lui Ceres

Din perspectiva astrologilor, această energie are potențialul de a insufla un sentiment de curaj în indivizi pe măsură ce își urmăresc obiectivele. În plus, poate stimula și un sentiment sporit de protecție față de cei dragi. Ceres în semne de pământ sau apă poate rezulta în faze de altruism crescut, în funcție de element. Semnele de foc și aer pot amplifica calitățile protectoare, însă tema de bază rămâne neschimbată: Ceres încurajează un sentiment crescut de compasiune și conștientizare atunci când o abordăm.

Conform diagramei noastre, pare că ar fi benefic să ne evaluăm propriile nevoi și să determinăm cum ne putem sprijini. Retrogradarea lui Ceres oferă oportunitatea de a dezvolta strategii bine gândite și productive pentru a asigura un rezultat pozitiv și durabil.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 13/05/2024