Cea mai norocoasă dată din FEBRUARIE pentru TOATE zodiile! Ce jocuri fac Marele Benefic Jupiter și Mercur - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cea mai norocoasă dată din FEBRUARIE pentru TOATE zodiile! Ce jocuri fac Marele Benefic Jupiter și Mercur

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Cea mai norocoasă dată din FEBRUARIE pentru TOATE zodiile! Ce jocuri fac Marele Benefic Jupiter și Mercur
Cea mai norocoasă dată din FEBRUARIE
Credit foto: Depositphotos.com

Este posibil ca astrologia din 2024 să fi început lucrurile cu Mercur retrograd, dar din moment ce planeta comunicației a stat direct, lucrurile au fost destul de liniștite în cosmos. În afară de Pluto care s-a mutat în Vărsător în ianuarie, astrologia din acest an nu a fost prea dezordonată.

Deși cu siguranță te poti aștepta ca lucrurile să crească un nivel odată ce sezonul eclipselor începe luna viitoare, astrologia din februarie pare destul de norocoasă pentru fiecare din zodii. De fapt, 10 februarie 2024, în special, este cea mai norocoasă dată din această lună pentru toată lumea, în special pentru extinderea oricăror planuri sau idei la care ai procesat.

Pe 10 februarie, Mercur, planeta care guvernează ideile, conceptele și gândurile, va forma un pătrat cu Jupiter expansiv, lărgindu-ti perspectivele și inspirându-te să faci un salt de credință. Deoarece Mercur se află în prezent în semnul progresiv al Vărsătorului, vei putea gândi în afara cutiei fără prea multe limite sau obstacole astăzi. Așadar, dacă ți-ai dorit să descoperi câteva modalități inovatoare de a îmbunătăți lumea din jurul tău, vei face niște pași mentali majori în această zi.

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

Pe 10 februarie, Mercur și Jupiter se vor înfrunta, aducând expansiune planurilor și ideilor pe care le-ai dezvoltat cu prietenii și alianțele. În timpul acestui eveniment, ti se va solicita să împărtășesti perspectivele originale cu oricine dorește să asculte, ceea ce iti poate permite să atragi pe parcurs niște persoane care au aceleași idei.

Dacă ai avut nevoie de o contribuție de la oameni în care poți avea încredere și în care te poți relaționa cu ușurință, acum este momentul să asculți, Berbec. Deși de obicei nu ești un fan al primirii de feedback de la alții, acum vei beneficia de sprijinul colegilor tăi.

Începe puternicul An al Dragonului de Lemn 2024: Tot ce trebuie să știi despre Horoscopul Chinezesc din 2024

Din 10 februarie 2024, începe ANUL DRAGOULUI DE LEMN! Schimbări fără precedent pentru cele 12 zodii

Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Pe măsură ce Mercur îl înfruntă pe Jupiter pe 10 februarie, te vei simți optimist cu privire la planurile și ideile tale pentru carieră și activități profesionale. Deși s-ar putea să te-ai chinuit anterior să executi unele dintre aceste eforturi, acum vei începe să observi o progresie în ceea ce privesc orice strategii orientate spre creștere pe care ai încercat să le implementezi la locul de muncă.

În timpul acestui tranzit, s-ar putea să te trezești, de asemenea, vorbind despre orice teorie progresivă pe care ai vrut să le explorezi în vocația ta, care ar putea atrage atenția colegilor sau a publicului tău. Este o zi bună să-ți spui părerea, Taur, așa că nu ezita să faci un pas în farfurie.

Începe puternicul An al Dragonului de Lemn 2024: Tot ce trebuie să știi despre Horoscopul Chinezesc din 2024

Din 10 februarie 2024, începe ANUL DRAGOULUI DE LEMN! Schimbări fără precedent pentru cele 12 zodii

Cea mai norocoasă zi din întreaga luna februarie 2024 pentru fiecare zodie

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 09/02/2024