Vineri, 9 februarie 2024, e Lună nouă în Vărsător. Ce să faci și ce să nu faci ca să-ți meargă bine! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Vineri, 9 februarie 2024, e Lună nouă în Vărsător. Ce să faci și ce să nu faci ca să-ți meargă bine!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Vineri, 9 februarie 2024, e Lună nouă în Vărsător. Ce să faci și ce să nu faci ca să-ți meargă bine!
E Lună nouă în Vărsător
Credit foto: Depositphotos.com

Luna nouă din februarie este o oportunitate pentru tine să te reinventezi dacă nu ai simțit energia revigorantă pe care această iarnă o are de oferit. Luna se va întâlni cu Soarele în zodia Vărsătorului, care este o zodie vizionară, pe 9 februarie 2024. Această conexiune te va încuraja să vezi imaginea de ansamblu în ceea ce privește obiectivele tale pentru 2024 și dincolo de aceasta.

Este natural ca Lunile noi să aducă începuturi noi; totuși, datorită faptului că Uranus, planeta care guvernează Vărsătorul, se află într-o cuadratuă strâns cu planeta schimbării, ar trebui să te aștepți la o mulțime de întorsături neașteptate și ajustări.

Suntem norocoși în sensul că este, de asemenea, în sextil cu Nodul Nord, ceea ce indică faptul că orice evenimente noi și posibil neașteptate care au loc sunt destinate să aibă loc în scopul destinației noastre ultime ca grup.

Poți profita la maximum de energia semnului de Aer respectând câteva lucruri de făcut și de evitat care au fost aprobate de astrologi.

Ce să faci în timpul Lunii noi în Vărsător:

Exprimă-ți opiniile

Vărsătorii sunt cunoscuți pentru radicalismul și lipsa de regret, iar această lună îți împarte din siguranța lor în sine. Fă-ți auzită vocea despre lucrurile în care crezi, fie că este vorba despre aducerea de schimbări la locul de muncă sau despre inițierea abordării persoanei de care ești îndrăgostit.

Datorită abundenței de energie de Aer pe care o aduce această Lună nouă, suntem încurajați să gândim logic și să comunicăm în mod clar.

În plus, Mercur, planeta care guvernează comunicarea și ideile, va fi într-o poziție de cuadratură cu Jupiter și Venus, ceea ce va spori importanța menținerii poziției tale și exprimarea opiniei când este necesar.

Horoscop special: 5 ZODII sub puternica energie a Lunii noi în vizionarul Vărsător. Ce va începe nou în viața lor din 9 februarie 2024

Alătură-te altor oameni

Datorită faptului că Vărsătorul este legat de casa a unsprezecea a comunității, această Lună nouă va aduce schimbări pozitive în viața ta socială. Datorită trigonului cu Venus șiUranus, oamenii din cercul tău intim vor fi acolo pentru a te sprijini în timp ce lucrezi pentru a-ți atinge obiectivele. Această lună este ideală pentru a programa puțin timp de calitate cu cei mai apropiați prieteni sau membri ai familiei, așa că asigură-te că profiți de acest lucru.

Acceptă necunoscutul în viața ta

Sub influența Lunii noi, schimbarea este inevitabilă. Totuși, datorită faptului că Vărsătorul este condus de planeta oportunității, aceste începuturi proaspete pot veni ca o surpriză. În timpul acestei lunații, Uranus este o planetă centrală, și are o puternică dorință de libertate și de a împinge limitele a ceea ce este posibil.

Ca exemplu, gândește-te la certuri explozive și la sfârșituri bruște. Această planetă este cunoscută să provoace tulburări neașteptate. Nu dispera. Schimbările menționate fac loc pentru oportunități potențiale. Este esențial să ai o atitudine deschisă pentru a încerca lucruri noi.

Îndeplinește-ți o dorință

Cei născuți sub semnul Vărsătorului sunt rebeli cu o cauză: un viitor luminos și plin de speranță! Să te gândești la binecuvântările pe care vrei să le aduci în viața ta în acest moment este momentul perfect pentru a face acest lucru.

Luna nouă este un moment magic pentru a-ți face pune o dorință pentru viitor, deoarece semnul Vărsătorului este asociat cu cartea Stelei în Tarot. Scoate-ți jurnalul și începe să-ți scrii visurile pe care le vrei transformate în realitate în acest an.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 08/02/2024