HOROSCOP special: 10 noiembrie 2023 – cea mai norocoasă zi pentru aceste CINCI zodii. Ce UȘI le deschide intrarea lui Mercur în Săgetător? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

HOROSCOP special: 10 noiembrie 2023 – cea mai norocoasă zi pentru aceste CINCI zodii. Ce UȘI le deschide intrarea lui Mercur în Săgetător?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » HOROSCOP special: 10 noiembrie 2023 – cea mai norocoasă zi pentru aceste CINCI zodii. Ce UȘI le deschide intrarea lui Mercur în Săgetător?
cea mai norocoasă zi pentru aceste CINCI zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Deși sezonul Săgetător este încă la câteva săptămâni distanță, Mercur începe procesiunea planetelor în acest semn de foc filozofic și explorator — Mercur stăpânește asupra conversațiilor tale, acordurilor cu ceilalți și dialogului tău intern cu tine însuți. Pe măsură ce Mercur intră în Săgetător, te ajută să iti deschizi mintea în moduri noi și interesante, pe măsură ce devii conștient de diferite posibilități, opțiuni și semnificații mai mari ale evenimentelor recente.

În acest timp, esti încurajat să cauti o altă rezoluție sau o altă cale înainte, așa cum în Săgetător, Mercur caută să facă lucrurile diferit. Să spui adevărul tău va fi în continuare essential. Mercur în Săgetător te inspiră să reflectezi asupra comunicării sensului mai mare din spatele intențiilor tale. Tot ceea ce faci și spui contează sub această nouă energie și, pe măsură ce le îmbrățișezi pe amândouă, vei descoperi că odată ce vei schimba felul în care privești lucrurile, totul tinde să apară într-o lumină mai pozitivă și mai norocoasă.

Iată care sunt cele mai NOCOROASE 5 zodii în 10 noiembrie 2023.

BERBEC

Mercur în Săgetător, conducătorul casei tale a norocului

Este timpul să te deschizi către noi posibilități și eforturi, pe măsură ce Mercur se transformă în Săgetător, conducătorul tuturor problemelor de noroc din viața ta. Săgetătorul te inspiră să atingi acel orizont de anvergură pentru a-ți realiza visele. Aminteste-ti că ceea ce spui și felul în care spui contează, deoarece acest lucru iti va influența puternic dialogul interior și conversațiile cu ceilalți, ajutându-te să pui bazele pentru viitorul tau frumos și nou.

Sub această energie Sagetatoare, vei fi invitat să te scufunzi mai adânc în sensul conexiunilor cu viața ta, precum și în visele pe care le ai pentru viața ta. Concentrează-te pe îmbrățișarea unui ritual pozitiv de auto-vorbire, permițându-ți, de asemenea, să te apleci în conversații pentru a auzi ce spune sau oferă cealaltă persoană, astfel încât să poți profita la maximum de fiecare oportunitate care ți se deschide.

SPECIAL: 4 EVENIMENTE ASTRALE din noiembrie 2023 care îți pot schimba viata!

Horoscop chinezesc: 5 zodii care vor avea cel mai norocos horoscop în acest final de săptămână

Ce  înseamnă când visezi CORBI. Semnificații spirituale. Care este legătura cu sufletul tău?

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 09/11/2023