Se apropie INELUL DE FOC. Semnificația spirituală a ECLIPSEI solare din 14 octombrie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Se apropie INELUL DE FOC. Semnificația spirituală a ECLIPSEI solare din 14 octombrie 2023

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Se apropie INELUL DE FOC. Semnificația spirituală a ECLIPSEI solare din 14 octombrie 2023
INELUL DE FOC
Credit foto: Depositphotos.com

De când a început sezonul Balanței, probabilitatea ca oamenii să renunțe la independența lor în favoarea relațiilor echilibrate, reciproce și de susținere cu ceilalți a fost la cel mai înalt nivel din toate timpurile. Există ceva special în această perioadă a anului care amplifică dorința de conexiune umană, datorită în mare măsură trecerii soarelui prin această zodie aeriană condusă de Venus. În loc să optezi pentru aventuri solo, probabil te-ai simțit împins să cauți interacțiuni sociale care să fie reciproc benefice. (Da pentru vibrațiile sezonului de îmbrățișare a iubirii.) Având acest lucru în minte, sensul spiritual al eclipsării solare anulare din 14 octombrie 2023 (cunoscută și sub numele de „inel de foc”) va fi legat de echilibrarea balanței în relațiile tale.

Ce este o eclipsă solară inelară?

Eclipsele solare anulare au loc atunci când Luna este în punctul cel mai îndepărtat al orbitei sale, în timp ce trece între Soare și Pământ. În acest punct din cer, Luna acoperă doar parțial razele Soarelui, creând un efect de „inel de foc”.

Horoscop Eclipsă de Soare în Balanță – 14 octombrie 2023. Ce aduce în DRAGOSTE pentru fiecare ZODIE

Când se petrece „Inelul de Foc” în 2023?

Pe 14 octombrie, eclipsa solară inelară va fi vizibilă America de Nord, America de Sud, estul Oceanului Pacific şi vestul Oceanului Atlantic. Asta înseamnă că printre ţările favorizate regăsim Statele Unite ale Americii, Mexic, Belize, Honduras, Costa Rica, Columbia şi Brazilia.

Evenimentul astral în această formă este destul de rar, următorul având loc abia în 2046.

Acest eveniment special va aduce noi oportunități pentru parteneriate, echilibru restabilit și justiție, dar poate necesita și eliberarea de anumite lucruri. Având loc în apropierea Nodului Sud, această lună ar putea marca un moment în care relațiile din trecut reies la suprafață sau teme depășite referitoare la casa din harta ta natală guvernată de Balanță revin la viață. Eclipsele tind să semnifice începuturi și sfârșituri, și deoarece aceasta va da startul unui nou ciclu lunar, va fi o oportunitate să pui bazele pentru dinamici mai susținătoare și sănătoase.

Ce urmează pentru noi?

Dacă ai fost implicat în legături care s-au simțit epuizante sau nedrepte, acum este momentul să reechilibrezi acele balanțe. Poate că ai investit excesiv în ceva și nu ai primit suficient la schimb sau viceversa. Uneori, s-ar putea să simți că, pentru a menține pacea, trebuie să accepți ceea ce ți se oferă. Cu toate acestea, pe măsură ce această eclipsă se desfășoară, vei realiza că ambele părți trebuie să fie dispuse să se ocupe de relație și responsabilitatea nu poate cădea în întregime asupra ta. Cu toate că acest lucru poate duce la unele sfârșituri, eclipsele sunt menite să îndepărteze ceea ce nu îți mai servește pentru a te alinia cu ceea ce este mai bine potrivit. Renunțarea la cineva nu este întotdeauna ușoară, dar meriți relații care sunt la fel de satisfăcătoare. Uneori, pentru a restabili echilibrul în lumea ta, cineva poate trebui să fie eliminat din viața ta. Meriți mai mult!

HOROSCOP special: Ziua cea mai norocoasă a lunii OCTOMBRIE 2023 pentru toate semnele zodiacale. Notează-le în calendar!

sursa: elittedaily.com

foto: Depositphotos.com

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 12/10/2023