EVENIMENT SPECIAL: Luna neagră Lilith, în Fecioară: 3 octombrie 2023 – 29 iunie 2024. Avem curajul să ne privim partea întunecată? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

EVENIMENT SPECIAL: Luna neagră Lilith, în Fecioară: 3 octombrie 2023 – 29 iunie 2024. Avem curajul să ne privim partea întunecată?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » EVENIMENT SPECIAL: Luna neagră Lilith, în Fecioară: 3 octombrie 2023 – 29 iunie 2024. Avem curajul să ne privim partea întunecată?
Luna neagră Lilith în Fecioară
Credit foto: depositphotos.com

Luna neagră Lilith, arhetipul primordial al sexualității feminine exilate, intră în Fecioară, zodiac care reprezintă templul sacru al corpului și al limitelor sale, în perioada 3 octombrie 2023 – 29 iunie 2024.

Lilith comandă retribuția și răzbunarea oriunde apare în harta ta natală, iar odată ce pășește în domeniul perfecțiunii și judecății, este hotărâtă să tragă pe toată lumea cu ea. Lilith este prezentă în toate mitologiile sumeriene, hitite, egiptene și israeliene cel puțin din al treilea mileniu î.Hr. Ea este întruchipată ca o fantezie întunecată rătăcitoare, ca un spirit al vântului, în timp ce alții, cum ar fi israeliții antici, o vedeau ca pe o „vrăjitoare nebună”, furând sămânța bărbaților pentru a ridica o armată de descendenți demonici.

Fiecare societate patriarhală, în epoca a ceea ce oamenii de știință numesc „culturi dominatoare”, are nevoie de un personaj negative feminin, o efigie a desfrâului, de care să se teamă și pe care să o condamne. Numele ei este Lilith. Ea este portretizată în mitologia biblică ca prima parteneră a lui Adam în Grădina Edenului. Ea a cerut egalitate cu partenerul ei masculine, fapt pentru care a fost alungată din paradis și aruncată în sălbăticia ostilă.

Astrologii o numesc Luna Neagră Lilith

Lilith ca punctul cel mai îndepărtat de orbita Lunii – sau apogeu – când arhetipul feminin este aruncat în vid. Luna reflectă lumina Soarelui și poartă istoria și emoțiile noastre… Dar unde se termină toată suferința asta? Lilith reprezintă toate acele sentimente abjecte, forțe și istorii care au fost alungate din lumina zilei.

Fecioara își trage numele de la arhetipul virginei, care datează de la virginele vestale și marile preotesele, femei care au slujit în templul zeiței Vesta. Fecioara împacă autovalorizarea noastră cu idealele și așteptările societății noastre. Perfecționismul pândește, rezultând în standarde opresive, autoacuzații de neiertat și retribuții glorioase pentru cei care pot adopta o identitate de neinițiat.

MESAJ RUNE LUNA octombrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Luna neagră Lilith în Fecioară

Dacă ești o persoană cu un talent, care oferi un serviciu lumii, ai fost deja exploatată. Ai fost aruncată în gura lupilor economiei, forțată să-ți vinzi marfa pe rețelele sociale, transformându-te într-un animal de zoo în schimbul promisiunii iluzorii a unui număr mare de urmăritori – oricare ar fi acela. Ai fost plătit insuficient, muncit peste măsură și ignorat. În timp ce îți vinzi serviciile, te-ai vândut ieftin. S-a profitat de pe urma ta într-un fel sau altul. Lilith este curioasă: cum o să te lupți înapoi?

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 02/10/2023