Horoscop special: Marele Benefic Jupiter și comunicatorul Mercur se întâlnesc în 25 septembrie 2023. Așa energii n-au mai fost din 2010. Aceste 4 zodii sunt vizate! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special: Marele Benefic Jupiter și comunicatorul Mercur se întâlnesc în 25 septembrie 2023. Așa energii n-au mai fost din 2010. Aceste 4 zodii sunt vizate!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special: Marele Benefic Jupiter și comunicatorul Mercur se întâlnesc în 25 septembrie 2023. Așa energii n-au mai fost din 2010. Aceste 4 zodii sunt vizate!
Jupiter și Mercur trigon
Credit foto: Depositphotos.com

Ultima săptămână din septembrie ne prilejuiește un eveniment cu energii benefice majore. Luni, 25 septembrie 2023, Jupiter, planeta considerata Marele Benefic, aflată în Taur, îl întâlnește pe Mercur, planeta comunicării, a tehnologiei și a educației, aflată în Fecioară. Un trigon între Mercur și Jupiter este un aspect astrologic care se petrece aproximativ o dată la patru luni, deoarece Mercur și Jupiter se mișcă în jurul Soarelui cu viteze diferite. Mercur este o planetă interioară și se mișcă mai rapid decât cele mai exterioare, precum Jupiter.

Ultimul trigon între Mercur în Fecioară și Jupiter în Taur a avut loc pe 4 septembrie 2023. Acest aspect astrologic a creat o energie pozitivă, favorabilă pentru comunicare, planificare și gândire mare. Această combinație a amplificat optimismul și speranța, aducând o perspectivă mai largă și încredere în viitor.  Ultima dată când s-au întâlnit Mercur în Fecioară și Jupiter în Taur a fost în perioada dintre 11 septembrie și 14 septembrie 2010. Această întâlnire a avut loc în aceste semne zodiacale și a adus energii similare celei din septembrie 2023.

Iată 4 zodii care sunt puternic influențate de acest eveniment astral și care este mesajul pentru ele

TAUR

Nu te descuraja degeaba! Este adevărat, vibrațiile sunt puțin dificile, deci nu vor fi foarte încurajatoare, dar aceste dificultăți vor dispărea progresiv și vor face loc zilelor mai luminoase. Mai presus de toate, va trebui să intri într-un ritm și să-ți pui puțin ordine în viață. Cu adevărat, acorzi prea multă importanță lucrurilor neimportante și te lași adesea copleșit de situații banale care nu prezintă multe dificultăți. Ai cheile succesului, dar trebuie să găsești încă ușa potrivită. Continuă să cauți!

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 24/09/2023