Ziua de 27 august 2023 este FOARTE NOROCOASĂ pentru aceste CINCI zodii. Mutarea activului Marte în Balanță le deschide multe uși! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ziua de 27 august 2023 este FOARTE NOROCOASĂ pentru aceste CINCI zodii. Mutarea activului Marte în Balanță le deschide multe uși!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ziua de 27 august 2023 este FOARTE NOROCOASĂ pentru aceste CINCI zodii. Mutarea activului Marte în Balanță le deschide multe uși!
FOARTE NOROCOASĂ pentru aceste CINCI zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Pasionalul Marte se mută în Balanță și te infuzează cu diplomația. Cu Venus retrogradă în Leu care afectează iubirea de sine, valoarea interioară și finanțele, acesta este un moment pentru a încetini și a reflecta dacă te aliniezi cu ceea ce spui că dorești să atragi în viața ta.

Taur

Pe măsură ce Marte în Balanță îți activează zona de bunăstare, trebuie să examinezi cum ai grijă de tine și cum îți structurezi ziua. Modul în care iti prioritizezi nevoile și grija dă tonul pentru toți ceilalți din viața ta și pentru divinitate. Nu este o prostie sau o pierdere de timp să încetinești și să te asiguri că dormi suficient, că ești bine hidratat, bine hrănit sau chiar să iti asiguri nevoilor tale spirituale, cum ar fi meditația sau timpul în natură. De fapt, făcând acest lucru, îi arăți divinitatii că ești demn de ce e mai bun în viață, ceea ce atrage mai mult din ea.

Norocul tău se găsește nu într-o oportunitate exterioară, ci în dorința ta de a crea spațiu pentru a te îngriji și a te onora. Pe măsură ce îți permiți să-ți creezi o strategie pentru ziua urmatoare, asigurându-te că orice moment pentru rutine sau bunăstare este la fel de prioritar ca și munca sau chestiunile de familie, creezi un spațiu divin pentru noroc și abundență.

Eveniment astral 30 august 2023: Super Lună plină albastră în Pești. Nu va mai fi alta până în 2032. Ce emoții puternice ies la lumină

SPECIAL: Marte în Balanță 27 august – 11 octombrie 2023. Ce BENEFICII ne aduce războinicul și pasionalul Marte în echilibrata Balanță

3 zodii chinezești care au NOROC în DRAGOSTE la finalul săptămânii. Vezi dacă te numeri printre ele!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 26/08/2023