Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii este 16 august 2023. Vezi ce activează pentru ele Luna nouă în Leu! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii este 16 august 2023. Vezi ce activează pentru ele Luna nouă în Leu!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii este 16 august 2023. Vezi ce activează pentru ele Luna nouă în Leu!
Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii
Credit foto: Depositphotos.com

Luna Nouă în Leu oferă un portal puternic de stabilire a intențiilor, concentrare și hotărâre pentru a începe o nouă parte a călătoriei acestor zodii. În acest timp, contează mai puțin ce s-a întâmplat în trecut și mai mult despre ceea ce visezi pentru viitor. Concentrându-te pe ceea ce aprinde cu adevărat pasiunea din sufletul tău, îți vei permite să îmbrățișezi un nou mod de a vedea viața și, făcând asta, vei păși în simplitatea adevărului. Luna Nouă în Leu te încurajează să pui cap la cap toate informațiile curente sau frământările în timp ce îmbrățișezi cel mai simplu adevăr posibil.

Iată care sunt zodiile favorizate de Luna nouă în Leu din 16 august 2023.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)


Luna Nouă în Leu îți activează zona de reflecție și concentrare pe măsură ce ai fost ghidat să-ți prioritizezi fericirea cu mai multă determinare. Fericirea nu este un produs secundar al alegerilor tale, ci ar trebui să te alimenteze să faci acelea care doar o vor sprijini. Acest lucru revine la ceea ce este un da definitiv, comparativ cu unul care este un nu. Cu cât te poți simți mai confortabil cu acest proces și să fii cu discernământ, cu atât fluxul abundenței va fi mai mare în viața ta.


Învață să recunoști că sentimentele tale sunt strâns legate de calea ta divină. Când te poți îndrepta către ceea ce este cel mai important beneficiu și îți aduce bucuria și norocul pe care le-ai căutat, realizezi că puterea de a crea viața pe care ți-o dorești a fost întotdeauna a ta.

Ce fac zodiile când dau de greu? Astrologii ne dau răspunsul. Ție ți se potrivește?

Horoscop special: Luna Nouă în Leu – 16 august 2023. Cine riscă totul pentru dragoste, cine ia decizii impulsive

Pregătește-te! Atât Venus, cât și Mercur vor fi retrograde în această lună. Reguli de urmat până în septembrie

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7

Data articol: 15/08/2023