Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii este 15 august 2023. Vezi de ce și dacă ești pe listă! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii este 15 august 2023. Vezi de ce și dacă ești pe listă!

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Cea mai norocoasă zi pentru aceste zodii este 15 august 2023. Vezi de ce și dacă ești pe listă!
cea mai norocoasa zi - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_184111128_L
Credit foto: Depositphotos.com

Juno, asteroidul care guvernează angajamentul, se va muta în Leu pe 15 august 2023, ajutându-te să recunoști și să te angajezi pe deplin față de adevărul simplu din jurul tău. Visele și aspirațiile tale nu necesită nimic mai puțin decât angajamentul tău total, deoarece aceasta este singura modalitate de a te asigura că ele se împlinesc. Îmbrățișând pe deplin lucrurile așa cum sunt, poți crea viitorul abundent la care ai visat tot timpul.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Asteroidul Juno guvernează angajamentul și, pe măsură ce se transformă în Leu, evidențiind sectorul tău de vise și intuiție, ești îndrumat să îmbrățișezi pe deplin latura ta mai spirituală. Cu toate acestea, ești o persoană dinamică, capabilă să împletească cai pentru a-ți crea soarta. Aplecă-te în latura ta mai spirituală și mai intuitivă pentru că, pe măsură ce o faci, vei vedea că gândurile pe care le-ai avut nu sunt doar aleatorii, ci divinul îți vorbește lucrând prin tine.

Juno te ajută să te angajezi mai pe deplin în orice atinge, iar în acest domeniu al vieții tale, este vorba de a crede în tine. Chiar dacă acele aspecte ale vieții, cum ar fi intuiția, vor lipsi de orice explicație logică. Când te angajezi să ai încredere în tine și în sentimentele tale, deblochezi cheia vieții la care ai visat.

Horoscop special: Luna Nouă în Leu – 16 august 2023. Cine riscă totul pentru dragoste, cine ia decizii impulsive

Special. Lună nouă albastră în Leu: 16 august 2023. Ce ne aduce ultima Lună nouă a verii?

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria. SMS-uri si urari de Sfanta Maria

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 14/08/2023