SPECIAL: Ultimele PATRU săptămâni cu VENUS RETROGRAD. Ce să facem ca să profităm de energia Planetei iubirii? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

SPECIAL: Ultimele PATRU săptămâni cu VENUS RETROGRAD. Ce să facem ca să profităm de energia Planetei iubirii?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » SPECIAL: Ultimele PATRU săptămâni cu VENUS RETROGRAD. Ce să facem ca să profităm de energia Planetei iubirii?
Ultimele PATRU săptămâni cu VENUS RETROGRAD
Credit foto: Depositphotos.com

Venus, planeta iubirii, este retrogradă în zodia Leului din 22 iulie până pe 3 septembrie 2023. Cu toții am auzit despre Mercur retrograd și de coșmarul pe care îl reprezintă. Cu toate acestea, nu este singura planetă care experimentează mișcare retrogradă.

Ce este mai exact Venus retrograd?

Venus este planeta iubirii, a atracției și a banilor, precum și a gusturilor și a convingerilor noastre fundamentale despre valoarea obiectelor și a oamenilor din viața noastră. Când Venus este retrograd, s-ar putea să simți că aceste aspecte ale vieții tale se prăbușesc.

Ni se cere să ne oprim și să reflectăm la traiectoria sau direcția vieții noastre amoroase, a vieții financiare, a relațiilor cu ceilalți și a relației cu plăcerea și creativitatea.

Toată lumea este afectată de Venus retrograd, indiferent de zodia lor. Când o planetă devine retrogradă, ne permite să reflectăm la treburile neterminate și să ne legăm de lucruri libere, în special în temele caselor pe care Venus le guvernează în harta ta natală. Există multe revizuiri si reflecții.

Horosocp special: Venus retrograd își continuă drumul în Leu până în septembrie 2023. Cum se schimbă viața zodiilor!

Venus retrogradează 2023

Venus retrogradează la fiecare 18 luni, datele lui Venus retrograd în 2023 se întind între 22 iulie și 3 septembrie 2023.

Venus este în zodia Leului în această perioadă retrogradă, așa că acest retrograd are o influență puternică asupra subiectelor asociate cu casa pe care Leul o guvernează în harta ta astrologică.

Cum să supraviețuiești lui Venus retrograd în 2023

1. Nu rescrie istoria ta romantică.

Îți amintești de fostul tău și de toate lucrurile minunate pe care le-a făcut? Relațiile anterioare nerezolvate sau problemele cu foștii iubiți pot reapărea în mod neașteptat atunci când Venus este retrograd, indicând nevoia de închidere. Este tentant să privesti înapoi la relațiile trecute într-o lumină pozitivă și să doresti să reaprinzi acea veche flacără chiar acum, dar nu o face. Încearca să înveti din acele relații și reține că s-au încheiat cu un motiv.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 04/08/2023