IMPORTANT: Nodurile Destinului trec pe axa Berbec-Balanță din 17 iulie 2023. Ce teme karmice primim timp de 18 luni? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

IMPORTANT: Nodurile Destinului trec pe axa Berbec-Balanță din 17 iulie 2023. Ce teme karmice primim timp de 18 luni?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » IMPORTANT: Nodurile Destinului trec pe axa Berbec-Balanță din 17 iulie 2023. Ce teme karmice primim timp de 18 luni?
Nodurile Destinului trec pe axa Berbec-Balanță
Credit foto: Depositphotos.com

Povestea spune că doi copii au găsit odată o portocală delicioasă, perfect coaptă. Amândoi au vrut portocala. Ce ar trebui să facă? Să lupte pentru ea, ca să ia câștigatorul totul? Sau să o împărtă în două, astfel încât fiecare să primească partea lui?

Sau poate există o modalitate diferită – o modalitate mai bună?

Pe 17 iulie 2023, Nodul Nord părăsește Taurul și intră în Berbec, iar Nodul Sud părăsește Scorpionul și intră în Balanță.

Când Nodurile Lunare își schimbă semnele, este o mare problemă pentru toată lumea. Nodurile Lunare petrec 18 luni într-o pereche de semne, aducând în accent temele arhetipale legate de acele semne.

Când Nodurile Lunare au fost în Gemeni și Săgetător (2020-2022) am avut Covid și restricții de mișcare, în special în mobilitatea internațională (Nodul Sud în Săgetător) – precum și schimbări în modul în care ne conducem viața de zi cu zi (Nodul Nord în Gemeni).

Nodul Nord se umflă, iar Nodul Sud se dezumflă. Nodul Nord este „mai mult, mai mult, mai mult”, iar Nodul Sud este „mai puțin, mai puțin, mai puțin”. Deci, cu Nodul Sud în Săgetător, am avut mai puține zboruri – pentru că zborul este o călătorie pe termen lung (Săgetător) și mai mulți curieri care livreau mâncare la pachet în cartier (Gemeni).

Apoi, la începutul lui 2022, Nodurile Lunare s-au mutat în Taur și Scorpion. Nodul Sud din Scorpion (mai puțin, mai puțin, mai puțin) ne-a adus criza energetică. Energia a devenit rară. Energia și resursele partajate sunt teme Scorpion. Ceea ce, desigur, a dus la „mai mult, mai mult, mai mult” Taur sau inflație. Taurul guvernează banii și resursele fizice.

După 18 luni, vine marele eveniment! Din 17 iulie, Nodurile Lunare se mută pe axa Berbec-Balanță! Vin schimbări majore!

Ai prins ideea?

Nodul Sud semnalează de obicei o problemă – iar apoi Nodul Nord încearcă să găsească o soluție. Așa lucrează împreună Nodurile Lunare. Doar pentru că Nodul Nord înseamnă „mai mult”, aceasta nu înseamnă că Nodul Nord este fundamental pozitiv, la fel cum „mai puțin” Nodul Sud nu este fundamental negativ. „Mai mult” poate însemna mai multă inflație (Nodul Nord în Taur) sau mai mult trafic, haos și Zoom copleșire (Nodul Nord în Gemeni).

Dacă vrem cu adevărat să înțelegem Nodurile, vrem să trecem dincolo de paradigma „Nodul Nord este bun” și „Nodul Sud este rău”.

Nodurile Lunare sunt menite să lucreze împreună. Se completează reciproc. Nu putem avea una fără cealaltă. Nodurile Lunare reprezintă călătoria evolutivă a sufletului nostru – „împingerea” cosmică de a crește și a evolua continuu.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5

Data articol: 13/07/2023