Mai e DOAR o săptămâna până la marele EVENIMENT. Nodurile Destinului își schimbă zodiile. Independență vs. dependență, cu Nodurile lunare pe axa Berbec-Balanță - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mai e DOAR o săptămâna până la marele EVENIMENT. Nodurile Destinului își schimbă zodiile. Independență vs. dependență, cu Nodurile lunare pe axa Berbec-Balanță

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Mai e DOAR o săptămâna până la marele EVENIMENT. Nodurile Destinului își schimbă zodiile. Independență vs. dependență, cu Nodurile lunare pe axa Berbec-Balanță
Nodurile Destinului își schimbă zodiile
Credit foto: Depositphotos.com

În astrologie, nodurile lunare sunt puncte opuse unul față de celălalt. Nu sunt planete sau asteroizi, ci mai degrabă coordonate cerești care sunt calculate pe baza orbitei Soarelui și Lunii. Aceste două puncte reprezintă soarta și destinul în harta natală.

Nodul Nord și Sud explicat

Nodurile Nord și Sud sunt poziții extrem de spirituale. Ei sunt profesori de karma și arată cum să aducă echilibrul în această viață. Nodul Nord reprezintă destinul, împlinirea sufletului și soarta divină. Unde descoperi și implementezi scopul vieții tale. Nodul Sud reprezintă viețile anterioare, lecțiile și ceea ce ai învățat pe parcurs. Este important să privim soarta prin Nodul Sud. Acest punct va arăta de ce tipare trebuie să fii conștient și cum să crești în destinul Nodului Nord.

Nodurile Lunare schimbă semnele zodiacale în fiecare an și jumătate. Ciclul complet prin fiecare semn astrologic poate dura până la 18,5-19 ani. Temele colective și lecțiile karmice se vor repeta până când energia va fi schimbată.

Berbec, Balanță și Nodurile Lunare

Pe 17 Iulie 2023, Nodul Nord va intra în Berbec, iar Nodul Sud va intra în Balanță. Nodurile Lunare călătoresc retrograd, dar vor merge direct cel puțin o dată pe lună. Nodul Nord din Berbec va invoca accelerare, inovație, pasiune și impuls. Nodul Sud din Balanță reprezintă alinierea, justiția și colaborarea.

Axa Berbec-Balanță este o linie fină între independență și dependență.

Acest lucru va aduce un accent semnificativ pe preluarea controlului și crearea unui simț sănătos al direcției. Nodul Nord în Berbec înseamnă să fii centrat în tine, spre deosebire de a acorda atenție celuilalt.

Nodul Sud din Balanță va aduce în discuție teme codependente în ceea ce privește menținerea păcii. Cum poți întări relația personală și puternică cu tine însuți, păstrând în același timp autonomia?

Balanța tinde să se lovească de Berbec în această perioadă de creștere și conștientizare atât de necesară. Așteaptă-te să te balansezi înainte și înapoi până când armonia este restabilită.

Este crucial să fii răbdător și bun cu tine în acest timp. Acest lucru te va ajuta să curgi împreună cu căutarea nesfârșită a stăpânirii asupra sinelui.

Este vital să rămâi conștient față de cei din jurul tău în timp ce intri în acest rol de lider.

Concentreză-te pe valoarea integrității, a diplomației și a conștiinței de sine. La urma urmei, Balanța este Berbecul care a mers la școala de bune maniere!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Data articol: 08/07/2023