Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 5 iulie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 5 iulie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 5 iulie 2023
vibratia zilei 29 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de la EldoRa&Siman, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la EldoRa&Siman

Valurile de energii de vibrație foarte înaltă care scaldă Pământul ne schimbă viața la propriu, iar mulți oameni le simt, într-un fel sau altul. Unii simt curenți electrici în corpul lor, alții simt că trupul lor freamătă/ „bâzâie”, alții simt că are loc o restructurare celulară în corpul lor. Alte simptome sunt durerile în zona inferioară ale spatelui, durerile în coșul pieptului, dureri/ furnicături în zona celui de-al treilea ochi și a chakrei coroană, dezorientare, senzația că lucrurile se întâmplă în jurul vostru cu viteză redusă. Și este necesar ca atunci când experimentați aceste senzații să vă opriți din ceea ce faceți și să vă luați timp ca să vă reveniți/ odihniți.

Cei care funcționează încă adânc ancorați în 3D cel mai probabil nu vor simți nimic deosebit, însă cei al căror suflet a ales să ascensioneze în această viață vor vedea (dacă nu au început deja să vadă) schimbări semnificative în viața/ realitatea lor.

Spre exemplu, sunt oameni care au relații care nu mai funcționează de ceva vreme, cu care ei simt că nu mai rezonează de ceva vreme, dar au rămas în acele relații în virtutea inerției; acei oameni vor constata că nu mai pot face asta. Dacă până acum puteau suporta acea persoană/ relație, așa cum era ea, acum vor simți că disonanța este atât de mare, încât nu mai pot merge înainte și vor pune punct relației respective.

O „cantitate” foarte mare de Lumină care este proiectată spre Pământ, pentru a crește nivelul de vibrație al planetei, iar asta înseamnă, printre altele, că multe dintre vechile credințe/ tipare/ comportamente/ emoții ies la suprafață acum, ca să fie curățate/ eliberate.

De asemenea, este posibil să apară din nou în viața voastră vechi parteneri, să apară posibilitatea reluării unor vechi relații, etc, ca să decideți odată pentru totdeauna să le eliberați și să vă eliberați. Practic, sunteți testați, Universul verifică dacă „mușcați momeala” și reveniți la ceva vechi sau spuneți „Nu” vechilor scenarii/ povești care nu mai servesc Binelui vostru și mergeți înainte către Nou, pentru că știți că ați evoluat și meritați ceva mai bun decât ceea ce v-a oferit trecutul. (EldoRa&Siman)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 04/07/2023