Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 martie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 martie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 18 martie 2023
vibratia zilei 28 mai 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Menis Yousry, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Menis Yousry

La începuturile umanității oamenii trăiau în grupuri, pentru că aveau nevoie unul de altul ca să supraviețuiască. Supraviețuirea era asigurată de faptul că erau cât mai mulți în grupul/ comunitatea respectivă. Căutau conexiunea și confortul la cei din grupul lor.

În timp am evoluat ca umanitate, nu mai avem nevoie să fim în grupuri mari ca să ne protejăm de pericole externe. În plus, s-a dezvoltat și tehnologia și ne oferă alternative pentru a ne proteja eficient.

De la grupuri mai mari, oamenii au ajuns să formeze familii, pentru a avea legături de iubire.

Numai că familia a început să se destrame, așa că oamenii au început să caute relații prin intermediul cărora să aibă parte de conexiune și pentru a se simți în siguranță.

Mai nou, și relațiile se destramă.

Ce urmează? Terapia. Terapia înseamnă, practic, să plătești ca să obții ceva care reprezintă o alternativă la iubirea și siguranță dintr-o relație. Plătești pe cineva ca să te întrebe ce mai faci și să te asculte, să fie bun cu tine și să aibă răbdare cu tine. Și asta este foarte trist.

Cum găsim omul potrivit care să ne ofere iubire și siguranță într-o relație?

Este necesar ca mai întâi să ne confruntăm cu problemele/ traumele noastre din trecut.

Eu lucrez cu oamenii de 30 de ani și e incredibil ce am văzut în acest timp.

Este incredibil cum dintr-o mulțime de oameni noi atragem exact persoana care este „încărcată” cu probleme asemănătoare celor pe care nu am reușit să le rezolvăm la noi înșine…

Dacă tu îți rezolvi problemele nu o să mai atragi astfel de oameni, nu vor mai apărea în calea ta. Și chiar dacă o să mai apară din când în când, tu nu îi vei primi în viața ta, pentru că nu te mai potrivești cu ei. Și chiar dacă o să apară și o să-i primești în viața ta, o să știi cum să răspunzi atunci când vor avea anumite comportamente care nu-ți plac. (Menis Yousry)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 17/03/2023