Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 martie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 martie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 11 martie 2023
vibratia zilei 11 martie 2023

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Menis Yousry, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Menis Yousry

Când vorbim despre un copil, relația sa cea mai importantă este cea cu mama. Apoi vine relația cu tatăl.

De altfel, copiii recunosc mai întâi fața femeii și apoi fața bărbatului.

Relația dintre mamă și copil este crucială. Și primul an al vieții noastre este decisiv pentru ce se întâmplă în restul vieții noastre. Primul an determină ce fel de relații vom avea, inteligența noastră, stilul nostru de a conduce oameni/ organizații, modul în care comunicăm. Totul este determinat de primul an de viață.

„În acest caz, ce poate face o mamă ca să-i asigure copilului său cel mai bun viitor?”

Pot să răspund așa: programele de parenting nu funcționează, educația nu funcționează, să-i înveți pe părinți ce să facă nu funcționează. Nimic din toate astea nu funcționează.

Singurul lucru care funcționează pentru a avea un copil sănătos din toate punctele de vedere este ca noi, părinții, să lucrăm cu noi înșine.

Și spun asta pentru că de fapt, copiii sunt o extensie a Conștiinței noastre.

Și vă mai spun ceva: dacă vreți să aflați mai multe despre voi înșivă priviți-vă copiii. Ei exprimă tot ceea ce n-ați învățat să rezolvați la voi înșivă. Le-ați transmis totul lor.

Copilul vine pe lume și învață de la părinții lui să vorbească, să se miște, să se comporte, învață totul. El învață prin a face ceea ce vede că fac părinții săi, devine o copie a părinților, din acest punct de vedere. (Menis Yousry)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 10/03/2023