Luna nouă în Pești în conjuncție cu lordul karmei Saturn pe 20 februarie 2023! Ce angajamente trebuie să ne luăm? Ce rol are vindecătorul de răni Chiron? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna nouă în Pești în conjuncție cu lordul karmei Saturn pe 20 februarie 2023! Ce angajamente trebuie să ne luăm? Ce rol are vindecătorul de răni Chiron?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna nouă în Pești în conjuncție cu lordul karmei Saturn pe 20 februarie 2023! Ce angajamente trebuie să ne luăm? Ce rol are vindecătorul de răni Chiron?
Luna nouă în Pești în conjuncție
Credit foto: Depositphotos.com

Pe 20 februarie 2023 avem o Lună Nouă la 1° Pești. Luna nouă este în conjuncție cu Saturn la 28° în Vărsător. În mod normal, o Lună Nouă în Pești este o oportunitate de a-ți pune o dorință. În infinitul ocean al Peștilor, orice este posibil. Cu toate acestea, Saturn nu vrea dorințe. Saturn vrea acțiuni concrete. De aceea, la această Lună nouă în Pești, ești invitat să iei un angajament.

Care este diferența dintre dorință și angajament?

Atât dorințele, cât și angajamentele sunt importante și au un rol unic. Ne punem o dorință atunci când nu avem un răspuns sau când o rezoluție nu este la îndemâna noastră. Dacă vrem ceva, dar nu știm cum să obținem, ne punem o dorință. Dacă am încercat tot ce este uman posibil și nu am obținut rezultatele așteptate – lăsăm în seama Universului și ne punem o dorință.

Există multă putere în stabilirea dorințelor intenționate. Când ne punem o dorință, practic ne scoatem din ecuație. Acceptăm că răspunsul este dincolo de atingerea noastră. Lăsăm totul în mâinile Universului.

Angajamentul este diferit. Când ne luăm un angajament, ne luptăm pentru rezultat. Știm că noi luăm măsuri care ne vor aduce rezultatele pe care ni le dorim. Dacă vrem să slăbim, știm că a-ți pune o dorință nu e de-ajuns. Trebuie să luăm măsuri efective: să ne schimbăm dieta, să facem mai multă mișcare sau să ne schimbăm stilul de viață.

Dacă vrem să învățăm o nouă abilitate, știm că trebuie să ne eliberăm programul pentru ceea ce este important pentru noi și să învățăm responsabil.

Citeste si: Luna noua in Pesti. Ce sa faci si ce sa nu faci! Ghid util ca sa rezisti in fata emotiilor puternice

Lună nouă în Pești în conjuncție cu Saturn

Luna nouă în Pești în conjuncție cu Saturn este o invitație de a ne angaja asupra unui rezultat dorit („ce”) și, în același timp, de a ne menține opțiunile deschise („cum”). Luna nouă este în Pești, așa că nu avem toate răspunsurile. Totuși, totul începe cu un angajament puternic (Saturn). Un exemplu de angajament de Lună nouă în Pești împreună cu Saturn este: „Mă angajez 100% să-ți ating  scopul (…). Nu știu încă cum voi ajunge acolo și ar putea fi nevoie să încerc abordări diferite. Dar de câte ori nu voi reuși, îmi voi păstra opțiunile deschise și voi continua să încerc. Sunt 100% angajat!”

Există ceva magic la un angajament 100%. Nu 99%, nici măcar 99,9%, ci 100%. Când suntem 100% angajați, dăm totul. Eșecul nu este o opțiune. Când suntem 100% angajați, ne conectăm la structura Universului, iar Universul începe să conspire pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivul.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 19/02/2023