Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 23 ianuarie 2023 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 23 ianuarie 2023

Sfatulparintilor » Vibratia zilei » Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 23 ianuarie 2023
vibratia zilei 10 iulie 2024

Noile energii scalda planeta, ne introduc in noile dimensiuni si ni se transmit informatii noi pentru a naviga in calatoria noii vieti. Iata raspunsuri de Alison Nappi, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Alison Nappi

In prezent exista o Realitate 3D si o Realitate 5D. Cum ajungi in 3D sau in 5D? Pe baza nivelului tau de vibratie. Daca vorbim despre umanitate, ca si colectiv, sunt multe miliarde de oameni care au un nivel de vibratie/ constiinta 3D – cei mai multi oameni care traiesc acum pe Pamant se afla in Realitatea 3D.

Sunt si unii oameni care sunt la un nivel de Constiinta 5D, care contin in corpul lor energii de vibratie 5D si care se afla in Realitatea 5D. Insa cei mai multi nu contin doar energii 5D, mai au si unele „ramasite” 3D pe care inca nu le-au „curatat” si ca atare, penduleaza intre 3D si 5D.

Ideea este ca marea majoritate a oamenilor este adanc ancorata in 3D. Iar Ascensiunea presupune ca acesti oameni din 3D sa se „mute” in 5D.

Cum se intampla asta? Imaginati-va o autostrada cu 12 benzi care este foarte aglomerata, pe care circula masinile tot timpul. Sunteti obisnuiti cu aceasta autostrada, circulati pe ea de decenii, sunt si politisti care „te trag pe dreapta” uneori, sunt reguli, uneori este stresant, te infurii, dar sunt si zone frumoase, vezi in jur verdeata, uneori auzi si sunt pasari care canta, etc.

Undeva in apropierea acestei autostrazi pe care o foloseste toata lumea si pe care ati folosit-o si voi toata viata, cu care v-ati obisnuit, se afla alta autostrada, cu doar 3 benzi, care nu este deloc aglomerata, pe care poti circula mult mai liber, e mai multa liniste, nu exista ambuteiaje, poti conduce linistit, admirand privelistea, ascultand cantecul pasarilor, bucurandu-te de calatorie.

In prezent marea majoritate a oamenilor foloseste autostrada cu 12 benzi (autostrada 3D). Ceea ce se intampla este ca pe masura ce cresc ca nivel de vibratie, oamenii care folosesc acea autostrada incep sa se trezeasca si deodata, observa ca in apropierea soselei pe care o folosesc ei mai exista o autostrada (cea 5D) care este libera si pe care nu o vazusera pana in acel moment. Mai apoi, oamenii respectivi „trag pe dreapta”, coboara din masina si se uita la autostrada de alaturi, vor sa se lamureasca ce-i cu ea, vor sa vada daca li se potriveste/ rezoneaza cu ei. Mai apoi decid sa incerce acea autostrada necunoscuta, sa vada cum se circula pe ea.

Toate aceste etape au loc pe masura ce oamenii cresc ca nivel de vibratie.

La inceput, in mod inevitabil, vei mai intra pe autostrada cu 12 benzi de circulatie, pentru ca esti obisnuit sa mergi pe acolo, pentru ca mai toti cei pe care ii cunosti merg pe acolo. Insa vei folosi din ce in ce mai des cea de-a doua autostrada, te vei „antrena” pe autostrada 5D si incetul cu incetul, te vei obisnui cu ea, nu vei mai avea tendinta sa intri pe prima autostrada.

Si pe masura ce tot mai multi oameni vor incepe sa foloseasca autostrada 5D, aceasta se va extinde in mod natural; in paralel, autostrada 3D va incepe sa se ingusteze din ce in ce mai mult.

Insa acest proces va dura.

Treaba voastra este sa fiti constienti pe care dintre cele doua autostrazi va aflati si sa nu le judecati ca fiind una „buna” si cealalta „rea”. Si cu cat sunteti mai capabili sa observati in fiecare moment unde va aflati (pe autostrada 3D sau pe cea 5D), cu atat va va fi mai usor sa alegeti pe care dintre autostrazi vreti sa intrati, de fiecare data cand faceti o alegere.

Nu-i mai judecati pe cei de pe autostrada 3D care inca nu vad autostrada 5D. Unul cate unul, ei vor incepe sa o vada, atunci cand va fi timpul potrivit pentru fiecare, atunci cand vor ajunge la nivelul de vibratie care sa le permita sa vada autostrada 5D pe care noi o folosim deja destul de des. (Lorie Ladd)

,, Feriti-va de oamenii ale caror diplome/acreditari spirituale provin doar din ′′studiu”/ cursuri.

Uitati-va la cei care au invatat/ s-au perfectionat pe baza experientelor proprii, nu doar citind/ ascultand experientele altora. Acesti oameni cunosc din proprie experienta suferinta. Ei cunosc curajul. Ei si-au dus propriile batalii si au supravietuit.

Uitati-va la cei care spun „Nu stiu”. Uitati-va la cei care au cicatrici. Uitati-va la cei care schioapata, nu la cei care sunt ca scosi din cutie.

Nu va uitati la acel guru care a ajuns in varful muntelui cu elicopterul.

Uitati-va la cei care s-au catarat pana in varf, care au ajuns acolo murdari si epuizati. Ei sunt cei care cunosc valoarea Calatoriei.

Cand ajung in varf, ei vor intinde mana pentru a-i ajuta pe acei „alpinisti” care sunt prea obositi ca sa mai poata continua. Cand ajung in varf, ei ridica vibratia tuturor celorlalti.

Ei isi vor impartasi mereu cu ceilalti „comoara” – la propriu si la figurat.

Ei vor simti mereu compasiune pentru inima ta ranita. Ei te vor trata mereu cu Iubire. (Alison Nappi)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta? Acest articol zilnic isi propune sa aduca raspunsuri si ceva mai multa claritate – atat cat avem acces la acest moment.

Sursa: https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Data articol: 22/01/2023