7 modalități de a trimite energie vindecătoare către alte persoane, animale, plante de la distanță - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

7 modalități de a trimite energie vindecătoare către alte persoane, animale, plante de la distanță

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » 7 modalități de a trimite energie vindecătoare către alte persoane, animale, plante de la distanță
modalități de a trimite energie vindecătoare

Gândurile noastre sunt puternice. Atât de puternice încât de multe ori este suficient să te gândești la cineva care să-i trimită un mic flux de energie.

Cu toții suntem ființe energetice și toți avem energie care curge în interiorul și în jurul nostru. Când devenim conștienți de această energie și de potențialul ei, o putem folosi pentru a vindeca oamenii de care ne pasă, animalele, plantele și a ajuta la vindecarea întregii lumi.

A fi capabil să trimiți energie nu este un privilegiu sau un talent. De fapt, cu toții o putem face și atâta timp cât suntem deschiși și siguri cui am dori să trimitem energie vindecătoare, nu ar trebui să fie nicio problemă.

Iată cum să trimiti energie vindecătoare unei alte persoane, animal sau plantă de la distanță.

1. Pregăteste spațiul

Găseste un loc liniștit unde să nu fii deranjat.

Încearca sa te asiguri că ai suficient spațiu și asigura-te că esti linistit.

2. Calmează-ți mintea

Pentru a-ți calma mintea, respiră adânc de câteva ori… continuă să inspiri și să expiri pentru ceva timp și apoi stabilește-ți intenția de a trimite energie vindecătoare.

Poti chiar să spui cu voce tare numele persoanei căreia îi trimiteți energie vindecătoare.

Te mai poate interesa: Puterea mainilor. Cum sa scapi de dureri cu cateva exercitii simple

3. Ridica-ti energia

Pentru a trimite o energie pozitivă de vindecare a aerului, începe să-ti freci mâinile printr-o mișcare circulară până când simți energia dintre ele.

Ar trebui să poti sa simți pulsul de energie din mâini când le tragii încet.

4. Fă o minge de energie

Odată ce simți energia curgând prin mâinile tale, imagineaza-ti cum o modelezi într-o sferă. De asemenea, poti da culoare acestor bile de energie, în funcție de tipul de vindecare pe care doresti sa-l trimiti:
Albastru: vindecare emoțională

Portocaliu: vindecare fizică

Alb: vindecare spirituală / vindecare generală

Verde: vindecarea inimii

Mov: protecție psihică

Concentreaza-ti atenția asupra acestei mingi energetice, vizualizeaz-o cum devine mai mare si din ce in ce mai puternica cu fiecare respirație pe care o respiri.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 21/10/2022