Cum să îi cumperi copilului adidași de fotbal - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum să îi cumperi copilului adidași de fotbal

Sfatulparintilor » Recomandări și timp liber » Cum să îi cumperi copilului adidași de fotbal
adidași de fotbal

Practicarea sportului aduce multe beneficii pentru copii. Atunci când începi în orice disciplină, este important să ai echipamentul potrivit. De aceea, îți oferim acest ghid pentru a cumpăra adidași copii și ghete copii de fotbal. 

Prima pereche de adidași copii de fotbal

Procesul de cumpărare online a adidașilor de fotbal pentru copii poate fi complicat, mai ales dacă este prima pereche. Poate fi o provocare pentru părinți, care sunt mereu în căutare de calitate, dar una care să se potrivească bine și care să nu implice cheltuirea unei averi.

Economisirea banilor este deosebit de importantă în cazul în care copilul nu este încă pe deplin implicat în joc, dacă nu sunt siguri că vor să joace fotbal.

Există multe mărci pe piață, precum și modele, așa că mergi la cumpărături pentru a găsi perechea potrivită de ghete copii de fotbal cu crampoane.

Cum se confecționează ghetele de fotbal

Înainte de a căuta ar trebui să știi cum sunt fabricate aceste ghete copii. În principiu, acestea au partea superioară, talpa exterioară, călcâiul, talpa interioară sau talpa de protecție și crampoanele.

Cunoașterea componentelor acestor adidași de copii pentru fotbal îți va permite să îi alegi pe cei mai buni. Partea superioară exterioară este moale, jucătorii caută ca aceasta să fie ușoară și cu profil redus, pentru a se simți mai bine la lovirea mingii. Talpa exterioară, adică partea inferioară, oferă tracțiune, structură și protecție. Talpa este componenta internă care asigură confortul și absorbția șocurilor.

Țesăturile sintetice sunt cea mai bună alegere pentru partea superioară pentru jucătorii mai tineri, deoarece aceste materiale sunt ușoare, versatile, durabile și impermeabile. În plus, acestea sunt ușor de întins.

Crampoanele pentru teren ferm oferă versatilitate. Nu uita că ghetele sunt făcute pentru suprafețe specifice, cum ar fi terenuri moi, terenuri dure și terenuri sintetice. Crampoanele pentru teren ferm sunt ideale pentru jucătorii mai tineri, care sunt la început de drum, deoarece sunt din plastic dur și foarte versatile. Totuși, totul depinde de liga în care joacă cel mic.

Uită-te la șireturi. Acei adidași copii de fotbal care au șireturi asimetrice oferă o suprafață de lovire mai largă. Există și alții cu fețe texturate care permit o mai bună atingere a mingii.

Ar trebui să te uiți bine în interiorul ghetelor de fotbal pentru copii, partea interioară a pantofilor, talpa lor ar trebui să fie făcută din componente care să permită piciorului să respire. În mod ideal, acestea ar trebui să fie ușoare și să absoarbă șocurile.

Ghid de cumpărare pentru adidași copii de fotbal 

Luați în considerare aceste aspecte atunci când alegi adidași copii și și ghete copii de fotbal.

  • Confortul este cheia

Înainte de orice altceva, confortul ar trebui să fie primul tău obiectiv atunci când alegi adidași copii pentru fotbal. Scopul este să te asiguri că se potrivesc bine și că nu încurcă în ceea ce privește mărimea și forma piciorului.

Acest lucru poate fi o provocare. În cazul în care cumperi în magazin, ar fi ideal ca copilul să le încerce și să se plimbe prin magazin, pentru a simți dacă există presiune sau disconfort. 

Atunci când copilul poartă ghete copii de fotbal pentru prima dată, este important să slăbească șireturile de la partea de jos. În acest fel vor ști dacă se simt bine sau nu. Dacă tot nu se potrivesc, atunci nu sunt pentru ei.

  • Dimensiunea potrivită
Pentru că vrei ca ghetele copiilor să dureze mai mult timp, trebuie să le lași suficient spațiu de creștere pentru picioare. În general, golosește degetul mic de la picior ca un ghid pentru spațiul maxim care trebuie să existe în partea din față a ghetei.

Dacă apeși pe acest deget de la picior, ar trebui să simți suficient spațiu între degetele de la picioare și partea din față a ghetei. Ar trebui să existe spațiu, dar nu prea mult; dacă este prea mult, s-ar putea să se simtă inconfortabil și ar putea aluneca.

  • Găsește echilibrul potrivit
Pentru ca copilul să își dezvolte jocul la maxim, trebuie să le găsești adidași copii de fotbal care să se potrivească stilului lor de joc și să îi ajute la performanță. Este posibil să trebuiască să cauți pantofi mai moderni, care sunt mai scumpi.

Cuvinte cheie:
Data articol: 22/09/2022