Aceste TREI zodii s-au saturat sa mai astepte iubirea. Mercur in Fecioara le deschide ochii intre 4-25 august 2022! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Aceste TREI zodii s-au saturat sa mai astepte iubirea. Mercur in Fecioara le deschide ochii intre 4-25 august 2022!

Sfatulparintilor » Totul despre zodii » Aceste TREI zodii s-au saturat sa mai astepte iubirea. Mercur in Fecioara le deschide ochii intre 4-25 august 2022!
zodii s-au saturat sa mai astepte iubirea

Intre 4 si 25 august 2022, Mercur se afla in Fecioara si a intrat in umbra preretrograda. Influentele in zona iubirii sunt majore. Mai ales cand vine vorba despre asteptarea unui raspuns, a unui semn, a unei intentii amoroase. Cata rabdare poate sa aiba un om?! Cat timp Mercur e in Fecioara, vom vedea cateva exemple foarte clar despre cat de imposibil poate fi atunci cand cineva ne face sa asteptam sau sa „avem incredere” intr-o iubire care nu pare ca nu duce nicaieri.

Fecioarei nu-i place sa fie pusa “pe hold”. De fapt, Mercur in Fecioara este tranzitul potrivit pentru a ne impinge afara din cutia de asteptare. Din fericire, acest tranzit ne da un indiciu. Am asteptat ca dragostea sa se intample si acum ca vedem ca dureaza o vesnicie, n-are sens sa mai stam pe loc.

Mercur in Fecioara ii ajuta pe cei aflati in relatii la distanta sau in relatii care exista doar online.

Oricine a avut vreodata o aventura online ar putea cunoaste modul de functionare: te indragostesti de cineva pe care nu-l vei intalni niciodata si apoi amandoi promiteti unul altuia ca va veti intalni si, pe masura ce zilele, saptamanile si lunile trec, va dati seama ca acest lucru nu se va intampla niciodata.

Cu Mercur in Fecioara, ajungi la aceasta concluzie mult mai repede. In timpul acestui tranzit, oamenii seau saturat sa astepte sa treaca prin situatii cand toate indiciile spun ca nu o vor face niciodata. Mercur in Fecioara pune totul intr-o perspectiva adecvata. De exemplu, ai stiut intotdeauna ca aceasta poveste de dragoste este condamnata, dar ai lasat acest gand deoparte pentru a te putea bucura de fantezia „poate candva”. Si nu. Nu azi. Mercur actioneaza rapid si dulce, in timp ce Fecioara te aduce cu picioarele pe pamant. A venit momentul sa renunti la asteptare. Iubirea nu va aparea, miraculos, ca sa te salveze.

Acestea sunt cele trei zodii care s-au saturat sa astepte si iau decizii decisive, cat timp Mercur se va afla in Fecioara.

RAC

Gata, timpul a expirat! Ai avut aproape tot ce ai fi putut astepta ca aceasta persoana sa faca ceea ce trebuie. Se pare ca nu poate face mai mult decat o promisiune, sa se planga, sa injure si sa promita din nou. Desi asta poate fi sfasietor, stii in adancul sufletului ca aceasta persoana te tine in asteptare. Este o interdictie cand Mercur in Fecioara este in actiune. Ceea ce este grozav la acest tranzit este modul in care iti deschide ochii asupra propriului tau comportament.

Vei incepe sa te simti destul de neplacut cand iti dai seama cat timp ai pierdut cu acest joc. Acum ca ai deschis, in sfarsit, ochii, ai iesit din el. Din pacate, nu mai este timp de pierdut si cu siguranta nu vrei sa te arunci in bataie din cauza acestui „iubit”. Timpul a expirat. Urmatorul!

TOP cele mai NOROCOASE zodii in luna august. Afla daca esti in clasament!

8 august 2022. Portalul Leului se activeaza! Codurile trezirii spirituale!

MESAJ RUNE LUNA AUGUST 2022 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

FECIOARA

Istoria si experienta vietii tale te fac sa stii ca daca o persoana te iubeste cu adevarat, atunci iti va respecta dorintele. Ceea ce vezi acum este cuvantul „dragoste” abuzat si suprautilizat si practic nu inseamna nimic pentru tine in acest moment. Mare lucru! Ti s-a spus ca esti iubit pana la Luna si inapoi. De catre aceasta persoana care sta in siguranta, la distanta de tine, fara sa faca altceva decat sa arunce in gol cuvintele: „Te iubesc”. Promite sa vina sa te vada, dar nu o face niciodata. Doar sta la computer, tastand scrisori de dragoste siropoase de departe pentru tine. Asta e tot ce face.

La inceput, ai acceptat asta, gandindu-te ca oricine iubeste la fel de mult cum declara aceasta persoana ca te iubeste trebuie sa fie serios. Si apoi te loveste ca un pumn: e un farceur, un mincinos. Mercur in Fecioara iti permite sa vezi clar ce se intampla si sa iei masuri rapide pentru a pune capat acestei istorii care nu duce nicaieri. Odata ce se termina, te vei simti mult mai liber. S-ar putea chiar sa te feliciti ca ai scapat de un asa vagabond.

TOP cele mai NOROCOASE zodii in luna august. Afla daca esti in clasament!

8 august 2022. Portalul Leului se activeaza! Codurile trezirii spirituale!

MESAJ RUNE LUNA AUGUST 2022 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

SAGETATOR

Esti o persoana care ofera foarte multe “a doua sansa”. Si o faci pentru ca crezi ca nimeni nu te poate minti. Aceasta se numeste naivitate. Si piata e plina de naivi ca tine. In timpul lui Mercur in Fecioara, vei scapa din aceasta transa de „toata lumea merita”. Vei intelege nu numai ca ai fost folosit, dar si ca ai permis ca cineva sa-ti iroseasca pretiosul timp.

Aceasta persoana ti-a promis lumea la picioare. Si, in mintea ta, de ce ar spune cineva asa ceva daca nu va trece si la fapte? Bun venit pe planeta Pamant! Noi, oamenii, suntem capabili de mult mai mult decat sa irosim timpul altora. Din fericire, acest tranzit te va trezi la realitate si vei lua masuri imediat. Lucrul amuzant la tine este ca, odata ce te ai plecat, nu mai exista intoarcere. Succes in continuare!

TOP cele mai NOROCOASE zodii in luna august. Afla daca esti in clasament!

8 august 2022. Portalul Leului se activeaza! Codurile trezirii spirituale!

MESAJ RUNE LUNA AUGUST 2022 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Sursa: yourtango.com

foto: Depositphotos.com

Data articol: 05/08/2022