Luna plina a cerbului 13 iulie 2022. Ritualuri pentru manifestarea dorintelor - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Luna plina a cerbului 13 iulie 2022. Ritualuri pentru manifestarea dorintelor

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Luna plina a cerbului 13 iulie 2022. Ritualuri pentru manifestarea dorintelor
Luna plina a cerbului 13 iulie 2022

In astrologie, luna plina este o perioada de confruntare a emotiilor ascunse si de a adauga ultimele detalii proiectelor tale, facand din aceasta o oportunitate grozava de a-ti manifesta visele. Si vei dori sa iti aduci la viata cele mai mari si mai ambitioase obiective in timpul lunii pline din Iulie 2022, care lumineaza cerul pe 13 Iulie in Capricornul intreprinzator. Aceasta lunatie ambitioasa se refera la folosirea logicii si practicii pentru a ne ajuta sa ne dublam obiectivele. In plus Saturn, planeta care guverneaza disciplina (si, de asemenea, conducatorul planetar al Capricornului), este retrograd, vestind teme grele de munca asidua, daruire si multa dragoste cu nabadai. Daca doresti sa iti canalizezi seful interior si sa-ti maximizezi obiectivele, vei dori sa incerci aceste manifestari ale Lunii pline din Iulie 2022.

Manifestarea este ideea ca poti atrage lucruri pozitive in viata ta crezand ca ai deja ceea ce iti doresti.

Avand in vedere ca semnul Capricor este semnul ambitiei in zodiac, aceasta luna plina este o ocazie buna pentru a-ti manifesta cele mai ambitioase obiective de cariera. Daca ai ochii pe un nou loc de munca sau doresti sa faci o schimbare in cariera, poti folosi puterea lunii pline din Capricorn pentru a planta semintele acestor manifestari.

Capricornul are o vointa incredibil de puternica si este capabil sa realizeze orice isi doreste, daca este dispus sa lucreze si sa ramana concentrat pe obiectivul pe termen lung. Impreuna cu faptul ca suntem in sezonul Rac chiar acum, primul semn de apa, suntem capabili sa ne folosim de bogatele noastre lumi emotionale pentru a simti dorinta a ceea ce ne dorim. In cele din urma, aceasta lunatie este despre echilibrarea partii din tine care se teme de judecata si a partii care vrea sa-ti implinesti potentialul maxim. Aceasta luna plina s-ar putea simti ca si cum ai trece un prag, in care in sfarsit incetezi sa-ti pese de felul in care te vor vedea altii si urmaresti ceea ce crezi ca te va face fericit, indiferent de modul in care iti schimba reputatia in ochii celorlalt.

Indiferent daca esti fixat sa iti hranesti seful interior sau sa te muti in alta parte a tarii, foloseste aceste ritualuri de manifestare pentru Luna pline din Iulie pentru a apela la aceasta luna plina de zel.

Idei de manifestare a lunii pline din Iulie

1. Meditatie din mers 

Conducatorul planetar al lui Capricorn este Saturn lent si constant, ceea ce se refera la calatorie. Este un moment grozav sa iesi afara, sa apreciezi progresul pe care l-ai facut si sa te concentrezi pe atragerea lucrurilor pe care le doresti, impamantandu-te in natura. Imbratiseaza energia pamanteasca a Capricornului facand o excursie lunga pe care sa o poti parcurge incet. In timp ce mergi, ia in considerare starea actuala a vietii tale si bunastarea ta materiala. Pune energie in ambitiile tale si in ceea ce speri sa obtii pentru tine in urmatoarele saptamani, luni si chiar ani.

Luna plina a cerbului. 13 iulie 2022. Semnificatii spirituale. Ce trebuie sa stii

2. Stabileste intentiile si exprima recunostinta

Crearea de intentii este una dintre cheile manifestarii. Intentiile tale pot fi orice ti se pare potrivit in acest moment. Concentreaza-te pe acel loc de munca sau pe masina noua stralucitoare pe care ai vrut sa o atragi.

Daca nu esti sigur ce intentii sa stabilesti, foloseste ora mesei pentru inspiratie. Infuzandu-ti mancarea si bauturile cu o intentie, iti materializezi sperantele, dorintele si le pui in interiorul tau pentru a-ti da putere, astfel incat sa poti intruchipa viata pe care vrei sa o traiesti. In plus, pranzul sau cina sunt momente firesti in ziua ta pentru a reflecta la ceea ce esti recunoscator pentru ziua respectiva, chiar daca este doar mancarea din farfurie.

13 iulie – Cea mai mare Luna plina a anului 2022. La ce trebuie sa fie atente aceste TREI zodii

3. Curatare profunda

Manifestarea necesita un spatiu curat si ordonat. Un loc neaglomerat nu numai ca atenueaza distragerile in timp ce te concentrezi asupra lucrului tau, dar face si loc pentru lucrurile pe care vrei sa le manifesti. La urma urmei, este sezonul Racului, iar Racul are un respect profund pentru problemele de acasa. Capricornul este un semn bine organizat, iar lunile pline sunt un moment grozav pentru eliberare, asa ca aceasta este ocazia perfecta pentru a te organiza si a-ti infrumuseta spatiul fizic. Acorda-ti o dupa-amiaza pentru a scapa de obiectele care nu mai starnesc bucurie si gandeste-te la ce binecuvantari doresti sa le ia locul.

sursa: Bustle.com

Imagine de -MayaQ- de la Pixabay

Data articol: 12/07/2022